Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan endre oljefilter på en YZ250F

Yamaha YZ250F er et populært dirt bike, designet for å gå off-road. Disse motorsykler trenger vedlikehold som alle andre kjøretøy, og det må gjøres med jevne mellomrom for å sikre at motoren går som den skal. Bytte oljefilter bør gjøres ofte, vanligvis hver 3-5 timer med kjøring, for å sikre at motoren alltid sirkulerer ren olje. Det er ikke veldig vanskelig å gjøre og kan gjøres hjemme i garasjen. Du trenger
Drensvannsoppsamler
3/8-inch skralle og socket satt
flat skrutrekker
Replacement SMØREOLJEFILTER
Butikk filler
Quart av 15W50 MC-spesifikk olje
Vis flere instruksjoner
en

Plasser en renne pannen under høyre side av motorsykkelen, under veivhuset. Finn oljefilterdekselet på høyre side av veivhuset, angitt med tre bolter i en trekantet form som holder huset til veivhuset. Unbolt dette dekselet ved hjelp av 3/8-inch skralle og socket, trekk av dekselet og la overflødig olje renne ned i pannen.
2

Fjern oljefilteret fra huset. Det finnes et par blå pakninger på filterhuset, en på hver side av filteret. Sørg for at disse kommer ut av huset, og hvis ikke, må du fjerne dem ved hjelp av flat skrutrekker.
3

Rens oljefilteret boliger på veivhuset med en butikk fille til du kan se metallet i huset uten omliggende olje. Hell en liten bit av ny motorsykkel olje på de blå pakninger følger med utskifting filtrere så holde dem på hver side av filteret.
4

Installer utskiftingsfilter inn i veivhuset. Monter oljefilteret dekselet på oljefilter og skru den på plass ved hjelp av 3/8-inch skralle og socket. Legg noe olje må du kanskje oljepåfyllingslokket på toppen av rammen, like bak styret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107064.html

Previous:
Next:

motorsykler