Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner Dekk bak

På grunn av de større dekkdimensjoner funnet på bakhjulene til dagens motorsykler, mange motorsyklister er motvillige til å skifte dekk selv. I motsetning til de dekkene som brukes i tidligere tiår, er dagens dekk laget av ekstremt holdbare forbindelser og er nesten dobbelt så bred, noe som gjør prosessen med å fjerne et dekk fra bakhjulet en vanskelig proposisjoner. Men med riktig verktøy og forberedelse, kan få dekket av et hjul gjøres raskt og enkelt. Du trenger
Treblokker
Valve flytting verktøyet
Bead-breaker verktøyet
Såpe og vann
Spray flaske
Tire strykejern
Vis flere instruksjoner

en

Lay bakhjulet på et par treklosser for støtte, vendt mot den skjøre bremse rotoren oppover for å unngå skade. Skru på ventilstammen hetten og fjerne den ventil med et ventil-verktøyet. Sett fjernet ventilen til side og la dekket for tømming.
2

Plasser en perle-breaking verktøyet over dekk, sette den mot forseglet området, den "perle", mellom hjulet og dekket . Trykk på dekket bort fra hjulet ved hjelp av verktøy for å bryte vulsten. Ta av perle-breaking verktøyet og trykker på dekk nedover for hånd for å åpne et gap mellom dekk og kanten av hjulet.
3

Bland en løsning av mild såpe og vann i en sprayflaske og spray kantene av dekk og hjul. Sett et dekk jern inn i gapet mellom dekk og hjul, plassere den i tolv posisjon. Ta frem en andre dekk jern på plass på to posisjon. Trykk på begge dekk strykejern nedover mot midten av hjulet for å strekke en del av dekket over rattet.
4

Opprettholde grepet på tolv dekk jern og sakte slipper to o ' klokke dekk jern. Flytte den lenger ned på dekket, og trykk nedover for å trekke mer av dekket over hjulet. Fortsett å reposisjonere det andre dekk jern, trekker en annen del av dekket over hjulet, til dekket er festet bare ved kanten til hjulet. Fjern begge dekk strykejern.
5

Løft opp hjulet på sin side og støtte den med knærne. Sette inn et dekk jern fra sentrum av hjulets felg og under dekket, hekte spissen av dekk jern på kanten av hjulet. Roterer hjulet, slik at dekket jern er på toppen av hjulet. Trekk dekk jern oppover og mot deg, og tvinger dekket helt ut av hjulet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107063.html

Previous:
Next:

motorsykler