Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan bytter jeg en oljetrykkbryter på en Harley Davidson?

Harley-Davidson motorsykler bruke en høy-volum, lavt trykk olje system for å smøre sin signatur V-twin-motorer. Dette smøring systemet er også ansvarlig for å bidra til å holde sykkelen kult. Som sådan, riktig funksjon av oljepumpe og tilknyttede komponenter er avgjørende for livet på motorsykkelen. Hvis en oljetrykk kommer på og oljen ser ut til å være sirkulerer riktig, så kan det være nødvendig å bytte ut oljetrykkbryter. Hvor lang tid å fullføre denne oppgaven bør være mellom 30 til 60 minutter. Du trenger
Cross-tip skrutrekker
10 mm åpen fastnøkkel
SAE skiftenøkkel satt
Tenger
Clean butikk fille
Vis mer Instruksjoner

1.

Fjern setet ved å løsne og fjerne baksetet festet med et kryss-skrutrekker. Koble fra og fjern de positive og de negative batteripolene med en 10 mm åpen fastnøkkel.
2

Trekk tilbake gummi støvel dekker oljetrykkbryter å avsløre wire tilkobling. Løsne mutteren som fester ledningen på toppen av bryteren med en SAE åpen skiftenøkkel. Trekk ledningen av bryteren.
3

Skru av oljetrykk bryter med en standard tang. Rengjør gjengene på innsetting hullet med en ren butikk fille.
4

Sett inn en ny oljetrykk bryter inn i hullet sitt. Stram med en tang, være forsiktig med å over-stramme. Fest positiv overføring kontakt til toppen av den nye svitsj. Sett den beskyttende gummi støvel ned slik at det dekker forbindelse.
5

Koble batterikablene og installere setet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107477.html

Previous:
Next:

motorsykler