Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvor å Endre bakenden Grease for en 600 Yamaha Grizzly

Den bakre drivaksel og endelig drivsystemet brukes til å drive bakhjulene på din Yamaha Grizzly 600 ATV avhengige girolje å forsyne smøring de trenger for å fungere ordentlig. En utilstrekkelig tilførsel av girolje kan føre til at Grizzly blir overopphetet, som motoren må jobbe hardere for å slå på bakhjulene. Hvis uendret for lenge, vil girolje fornedre helt, slik at friksjonen til å forårsake permanent skade på den endelige stasjonen. Som et minimum bør bakenden sin girolje endres årlig. Denne oppgaven kan gjennomføres på mindre enn 30 minutter. Du trenger:
21 mm socket
bunnpanne
Stikknøkkel
6 mm unbrakonøkkel
Shop håndkle
trakt
1 qt. SAE 80 API GL-4 hypoid girolje
Vis flere instruksjoner
en

Skru av filler bolten fra øvre venstre side av drivakselen bolig, ved hjelp av en 21 mm pipe og en pipenøkkel. Dette vil lufte huset og la oljen renne enklere.
2

inn en bunnpannen rett under drivakselen boliger. Skru ut pluggen fra bunnen av huset med en 6 mm umbraconøkkel for å tappe girolje.
3

Rengjør filler bolten og tappepluggen er tråder med en klut. Skru pluggen inn i drivakselen bolig når girolje er tappet helt, ved hjelp av en 6 mm unbrakonøkkel. Stram tappepluggen til 17 fot-pounds med en momentnøkkel.
4

Plasser en trakt i drivakselen husets filler halsen. Fyll drivakselen bolig med SAE 80 API GL-4 hypoid girolje til oljen er på nivå med bunnen av filler halsen. Fjern trakten og skru filler bolten på plass med en 21 mm-kontakten. Stram filler bolten til 17 fot-pounds med en momentnøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110139.html

Previous:
Next:

motorsykler