Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvor å Endre Suzuki 750 GSX-R tennplugger

Som kraftig og pålitelig som din Suzuki GSX-R 750 kan være, er grunnleggende vedlikehold en viktig del av forholdet. Blant de mange rutiner som kreves for å holde "Gixxer" knirkefritt er den kjedelige oppgaven med å erstatte kvartetten av tennplugger som gir strøm til sykkelens 750cc motor. For mange ryttere kan komme under en GSX-R motorsykkelens Plastkarosseriet krever for mye av en investering på tide å skifte pluggene selv. Så de er avhengige, i stedet, på tjenester utført av sin lokale forhandler. Men, å bytte tennplugger er enklere enn det ser ut, og det kan spare deg noen penger. Du trenger
Allen socket satt
Stikknøkkel
skrutrekker
Air kompressor
Spark plug socket
tennplugger
Shop håndklær
Vis flere instruksjoner
en

Fjern rytterens sete, ved hjelp av en Allen-kontakten for å skru de to boltene som fester baksiden av setet til rammen. Brukeren løfte setet oppadgående trekk setet mot baksiden av motorsykkelen å løsne den fra rammens fangst tappene.
2

Fjern paret av bolter som fester fremre av gasstanken til rammen. Løft drivstofftanken oppover på dreietappen på bunnen av tanken. Støtt drivstofftanken mot rammen ved hjelp av tankens støtte stang.
3

Fjern luften boksen. Trekk de tre luftslangene fra luften boksen. Løsne klemmene på lufta boksens gummistøvler med en skrutrekker, og trekk luften boksen ut av motorsykkelen.
4

Trekk de fire spiral pakker ut av motorens sylindre. Fjerne skitt og rusk som har samlet seg på toppen av sylindere med komprimert luft, dirigere luften inn i tennplugg hullene som coil pakker ble installert i. Ta ut tennpluggen med en Plugghetter festet til en socket forlengelse.

5

Installer ny, skikkelig gapped tennplugger inn i motoren med en Plugghetter. Stram kontakten til den sitter godt mot motoren. Installere coil pakker på tennplugger.
6

Sett luften boksen, stramme klemmer på de gummistøvler for å sikre luften boksen til gasspjeldhus. Koble trio av luftslangene til luft boksen.
7

Fjern tankstøtte stang og senke drivstofftanken på rammen. Sett inn og stram drivstoff tank bolter med en umbraco-kontakten. Installere setet, fast stramme festeboltene med en Allen socket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106874.html

Previous:
Next:

motorsykler