Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner en motorsykkel Chain

Motorsykkel kjedene ofte slites ut fra overdreven bruk, og noen ganger forsømmelse. Kjettinger må lubed ofte å bo i funksjonell form og ofte, når kjedet går dårlig, så gjør tannhjulene. Som blir sagt, endre ut en kjede på motorsykkelen er en relativt rask oppgave, forutsatt at du er utstyrt med riktig verktøy og noen grunnleggende mekaniske kunnskaper. Ifølge Canyon Chasers, spart penger i å gjøre arbeidsmarkedet selv "vil kjøpe alle de verktøyene du trenger for å gjøre jobben." Du trenger
Chain breaker verktøyet (valgfritt)
Chain klinke verktøyet
Hammer
Drift
Grinder
Vis flere instruksjoner
1

Gjør kjeden som løs som mulig ved å først løsne bakakselen og presser bakhjulet så langt frem som mulig. Kjedet skal løsne betraktelig og være lett å flytte med hendene.
2

Plasser en lenke i kjeden langs bakre tannhjulet slik at det ikke vil flytte. Bruk en vinkelsliper og slipe ned toppen av en lenke på kjedet du vil fjerne. Vær forsiktig ved sliping og unngå å treffe noe annet rundt koblingen du er sliping. Alternativt kan du bruke en kjede breaker å fjerne en link hvis motorsykkelen er utstyrt med en liten kjede.
3

Stiften ut av kjeden link når ansiktet av koblingen har vært grunnen av ved hjelp av en hammer og en dor, eller en kraftig kjetting breaker. Pass på at du plasserer drift i midten av pinnene før hamre dem ut.
4

Fjern kjeden når linken kommer ut og kaste den i søpla. Bruk en kjede med en nagle-stil hovedledd som erstatning kjeden for å unngå å ha en kjede som kan komme fra hverandre ved høye hastigheter.
5

Mål den nye kjeden sammen tannhjulene og forkorte det om nødvendig ved fjerne koblinger på samme måte som du gjorde med den gamle kjeden. Ikke fjern for mange linker, ellers kjeden vil bli for kort og du blir nødt til å kjøpe en annen.
6

Place din nye kjede rundt tannhjulene. Fest klinke-stil hovedledd til kjeden ved å plassere to O-ringene på den nye linken og skumme det med glidemiddel. O-ringer og glidemiddel vil komme med den nye kjeden. Skyv koblingen inn i kjeden, som begynner i ryggen. Place O-ringer over pinnene på kjedelåsen, påfør mer smøremiddel, og skyv i master leddplaten på.
7

Trykk på kjedelåsen plate på plass ved hjelp av en kjede klinke verktøyet. Ikke trykk på linken på for hardt imidlertid å unngå å binde master link. Trykk den på akkurat nok til sopp pinnene for å holde samleledd sammen. Gjør dette trinnet sakte og forsiktig for å unngå å skade den nye kjedelåsen.
8

Juster kjettingen i henhold til motorsykkelens bruksanvisningen og smør kjedet til slutt. Kontroller at du har strammet alle andre komponenter du løsnet før du tar sykkelen ut for en tur.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108603.html

Previous:
Next:

motorsykler