Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvor å Feilfri Rusty Motorsykkel Eiker

Rust er en motorsykkelens evigvarende fiende, skaper stygge brune flekker som til slutt vil svekke motorsykkelens stål eiker. Mens eikene kunne fjernes og re-belagt i krom, eller erstattes helt, kan budsjett-tenkende motorsyklister velger å fjerne rust på egenhånd. Lette rustflekker kan fjernes enkelt nok, mens større rust formasjoner fjernes med en spesiell rengjøring produkt som konverterer og nøytraliserer rust. Alle de nødvendige elementene kan fås fra en jernvarehandel med minimal kostnad. Vær advart: fjerne rust på hjulet eiker er en tidkrevende oppgave som kan ta mer enn ett program. Du trenger
Motorsykkel stå
Messing metalltråd børste
Air kompressor
Penetrating olje
Fine-grit stålull
Vann
Rust-konvertering rengjøringsmiddel
Paint brush
Mild såpe
Automotive hårføner
Vis flere instruksjoner
en

Place motorsykkelen på et stativ for å heve det ene hjulet ut av bakken på en tid. Dette vil tillate deg å snurre hjulet fritt mens du arbeider.
2

Fjern overflaten rust og skitt fra hjulets eiker, med en messing wire børste. Bruk en lett, frem-og tilbake bevegelse langs hele lengden av eiken. Blås løsnet rust og skitt partikler ut av hjulet i felgen med trykkluft.
3

Spray en sjenerøs belegg av penetrerende olje på en fin-grit stålull. Skure rustne eiker med stålull, beveger seg langs lengden av eiken. Påfør den penetrerende olje på stålullpute etter behov, inntil de rustne flekker har ryddet. Dette trinnet er ment å fjerne lys rust eller pitting og kan ikke påvirke tungt rustne eiker.
4

Påfør et tynt lag med en rust-konvertering rengjøringsmiddel på de rustne eiker, ved hjelp av en pensel. Bruk bare nok av produktet å belegge eiken uten drypp. La produktet satt i minst 10 minutter eller som anvist av produktets påføringsinstruksjoner. Skyll eikene med vann når rust-konvertering rengjøring produkt har satt.
5

Inspiser hjulets eiker for gjenværende rustflekker. Påfør et andre strøk med rust-konvertering rengjøringsmiddel, dersom tunge rustflekker er fortsatt synlige på eiker 'overflate. Fjern mindre rustflekker, ved hjelp av en fin grus stålull og penetrerende olje.
6

Vask hele hjulet med mild såpe og vann for å fjerne løsnet rust partikler langs hjulet rim og noen penetrerende olje som kan ha kommet i kontakt med dekket. Føn hjulet med trykkluft eller en hårføner for å hindre flash rust langs de nyvaskede eiker.
7

Løft gjenværende hjulet ut av bakken med stativ ditt. Rengjør hjulet eiker, ved hjelp av metoden beskrevet ovenfor.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111271.html

Previous:
Next:

motorsykler