Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Endre Fork Seals i en 1998 YZ125

En 1998 Yamaha YZ125 er en kraftig 124 cc to-takts dirt bike som er en del av racing linjen Yamaha tilbyr. Denne sykkelen har to fork sel installert på forgaffelen. En tetning som er på hver gaffel ben, og disse tetninger holde gaffelen oljen inne i gaffelen. Gaffelen selene er i klar sikt i midten av hver gaffel ben og ser ut som små gummiringer. Et langt stykke av plast er forbundet til tettingen og går ned på innsiden av gaffelens ben. Du må ha de riktige verktøyene for å erstatte disse gaffel sel. Du trenger
Motorsykkel jack
Fork skiftenøkkel
Flathead skrutrekker Vis
Nye gaffel sel
Flere Instruksjoner
en

Plasser jack under motorblokk, at løft barene er stilt opp med ramme og motor. Løft YZ125 av bakken med jack.
2

Bruk en fastnøkkel til å fjerne nøtter fra toppen av styret som fester styret til rammen. Trekk gaffelen fra klemmene og la den hvile på rammen til YZ125.
3

Lirk selene fra gaffelen beina, ett om gangen ved hjelp av en vanlig skrutrekker. Plasser bladet på skrutrekkeren under kanten av forseglingen og trykk ned på skrutrekkeren. Flytt skrutrekker rundt kanten av pakningen som du skyver ned på skrutrekkeren.
4

Lirk bort motsatt gaffel forsegle på samme måte som du gjorde den første. Skyv den gamle gaffel selene opp og av gaffel ben. Plasser nye gaffel sel på gaffelen ben og skyv dem ned i stilling. Pass på at plastdelen går ned i gaffel ben.
5

Koble gaffel til klemmene og stram klemmene så stramt som du kan ved hjelp av en fastnøkkel. Trykk ned på selene for å låse dem på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110519.html

Previous:
Next:

motorsykler