Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan male en sportssykkel

Sport sykler er en type motorsykkel laget for ekstremt høye hastigheter. De kommer i mange forskjellige utførelser og farger. Over tid kan den opprinnelige malingen slites av, forlater sykkelen ser gammelt og slitt. En ny maling jobb kan helt endre utseendet på sykkelen, restaurere den gamle farge og stil. Det er mange forskjellige design som du kan male på sports sykkel, men alle av dem følger den samme grunnleggende prosedyren. Du trenger:
Sandpapir
Vann
Sponge
Soap
Bucket
Rags
Air blåser
HVLP pistol
Paint
Clear maling
Buffer
Vis flere instruksjoner
en

Fjern eventuelle dekaler eller emblemer på sykkel som du ikke ønsker å bli malt. Sett dem til side for senere bruk. Rengjør sykkelen med såpe noe vann for å fjerne skitt og rusk. Skrubb bil med en svamp med såpe for å få alle gunk av og tørk sykkelen grundig med en ren fille.
2

Sand ned sykkel med 600-sandpapir for å jevne ut overflaten. Flytte i sirkulære bevegelser over hele området, og husk å dekke alt. Blås av overflødig sandpapir med en luft blåser og tørk sykkelen av igjen med en ren fille.
3

Hell en boks med lakk inn i HVLP pistolgrep og dekke sykkelen med en frakk av det. Spray over området av sykkelen ved å trykke ned på avtrekkeren for å frigjøre lakken. Sand ned sykkel med 600-sandpapir igjen til helt jevne ut overflaten.
4

Hell ønsket maling inn HVLP spray pistol og begynner i den ene enden av sykkelen. Spray fra den ene siden til den andre, som dekker hele overflaten. Vent i 30-45 minutter for det første belegg for å tørke, og gjenta prosessen for den andre laget. Vent 30-45 minutter igjen og gjenta prosessen for tredje strøk. Vent to timer da sand overflaten med 600-sandpapir.
5

Legg annet strøk og deretter legge et lag med klar lakk på samme måte. Vent 45 minutter og legge et nytt strøk. Gjenta prosessen for minst fire strøk med klar lakk for å hjelpe forsegle sykkel. Vente seks timer så våt-sand for siste gang med 1500-sandpapir. Plugg inn et elektrisk buffer og flytte ned sykkelen i en sirkulær bevegelse polering begge sider.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110518.html

Previous:
Next:

motorsykler