Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik bruker du en Kick-Start

Et økende antall motorsykler i dag er utstyrt med en elektrisk tenning, men mange har fortsatt den tradisjonelle kick-start mekanisme. Kick-start er en metode for å slå på motoren ved å påføre kraft til en spake koblet til motoren via tannhjul. Selv om elektrisk tenning er praktisk og lett, kunne et utladet batteri gjøre den ubrukelig. Kick-start er en gammel og pålitelig måte å starte en motorsykkel motor. Ved å følge de riktige teknikkene, kan du enkelt kick-starte din motorsykkel. Instruksjoner
en

Les bruksanvisningen som fulgte med motorsykkelen. Noen motorsykler må stå i nøytral, mens andre kan være i gang i noen tannhjul ved å trykke inn clutchen fullt. Med nøytral er en sikker skutt, men som alle typer motorsykler kan startes mens i nøytral.
2

Sett nøkkelen i tenningen og låse opp ved å dreie med urviseren. Trekk choken for å berike motoren med drivstoff. Dette trinnet er spesielt nødvendig hvis du gjør en kald start, dvs. du starter sykkelen etter en lang tid eller i kaldt vær. Posisjonen til choken varierer med sykkel, så se i brukerhåndboken for å finne den.
3

Vend kick-starter spaken ut fra låst posisjon. Referer til manualen for sin nøyaktige posisjon.
4

Kick spaken kraftig nedover to eller tre ganger. Så snart motoren starter, mate motoren drivstoff ved å vri på gasshåndtaket. Skifte til et tannhjul og løsne clutch og motorsykkelen er klar til å dra på tur.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110537.html

Previous:
Next:

motorsykler