Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan jeg forbedre bremsene foran på en Suzuki M50?

Gjennom årene har enkelte Suzuki M50 Boulevard cruiser ryttere kritiserte M50 single-skivebrems foran for ikke å være opp til oppgaven med å bremse de £ 584. Maskinen effektivt. Riktignok ser på 300 mm brems rotor og twin stempel caliper festet på høyre gaffel ben, er det lett å være kritisk når du sammenligner det til resten av motorsykkelen. Forbedring av forbremsen ytelse, men kan oppnås med tillegg av noen ekstra deler og regelmessig vedlikehold. Du trenger:
Organic Kevlar bremseklosser
Stikknøkkel og stikkontakter
Phillips skrutrekker
Flettet, rustfritt stål brems linjen
Container
Bremsevæske
Clear plastrør
Wrench sett
Vis flere instruksjoner
en

Bytt ut foran bremseklosser med nye puter laget av høy ytelse organisk Kevlar bremsing forbindelser for å forbedre bøylen er "grep" på bremsen rotoren. Fjern den fremre bremsekalippernes, ved hjelp av en fastnøkkel til å skru bøylen er festeboltene. Skru bremseklossens pinner med en Phillips skrutrekker og trekk ut bremseklossene og deres beholde klipp. Plasser de nye bremseklosser i klippet og sette dem inn i bøylen. Stram bremseklossens pins med Phillips skrutrekker og installere bøylen med pipenøkkel.
2

Bytt aksjen gummi brems tråd med en linje konstruert av flettet rustfritt stål for å forbedre mengden av hydraulisk kraft overføres til bremsekalippernes. Skru av tanklokket fra master sylinderen reservoar på høyre håndtak. Bruk en pipenøkkel til å fjerne banjo bolt som fester bremsen linjen til bøylen og legg den over en tom beholder. Pump bremsespaken gjentatte ganger for å drenere den bremsevæske i beholderen. Fjern banjo bolt fra master sylinder med en pipenøkkel og trekk bremsen linjen bort fra motorsykkelen. Installer rustfritt stål linje på bøylen og master sylinder, med socket fastnøkkel til å stramme banjo bolter.
3

Slipp ut luften ut av bremsekretsen. Fyll master sylinder reservoar med ny bremsevæske. Monter en klar plastrør over bremsekalippernes sin Utluftningsskrue og plassere den motsatte enden av røret inn i beholderen. Trekk i spaken og slå lufteventilen en halv omdreining mot klokken med en skiftenøkkel til å åpne ventilen. Lukk ventilen, vri den en halv omdreining med klokken med skiftenøkkelen. Slipp bremsehendelen sakte for å trekke frisk bremsevæske inn bremsen linjen. Gjenta til plastrør er fylt med rent, boble-fri bremsevæske. Steng lufteventilen tett med skiftenøkkel og ta ut slangen. Toppen av væske reservoaret med bremsevæske og skru lokket på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107414.html

Previous:
Next:

motorsykler