Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan installere Clutch Kabel på 1987 YZ250

Yamahas to-takts, 249cc YZ250 dirt bike har vært en favoritt for motocross ryttere siden midten av 70-tallet. Ansporet av en økende interesse for vintage off-road racing, er mange eldre YZ250s blir restaurert for aktiv tjeneste på stier og løyper rundt om i verden. I mange tilfeller kan gjenopprette en eldre YZ250 kreve litt mer enn erstatning av styreledningene. Dessverre, kan første gangs YZ eiere bli satt av ved utskifting av clutch kabelen. Ikke bekymre deg, er det lettere enn det ser ut, og det krever få verktøy. Du trenger
Clutch kabel
Cable smøre verktøyet
Motorsykkel-spesifikk kabel smøremiddel
Vis flere instruksjoner
en

Smør ny clutch kabelen før du installerer det på motorsykkelen. Bruk en kabel smørende verktøy og en motorsykkel-spesifikk kabel smøremiddel. Fest verktøyet på styret enden av kabelen og en strøm av smøremiddel på kabelen. En liten mengde smøremiddel skal dryppe fra den motsatte enden av kabelen når den er riktig smurt. Tørk bort overflødig med et håndkle.
2

Sett kabelen slutt fat gjennom kabelen holder på venstre side av motoren. Slip slutten fat inn clutchen støtstangen montering, legg kabelen ledningen gjennom hakket i forsamlingen
3

Før clutch kabelen til rammens ned tube -. Lengden på rammen at vinkler ned fra styre-åket for å danne en vugge under motoren. Feste kabelen til rammen med fabrikken kabel stropper eller zip-bånd. Før kabelen til styringsgruppen åk.
4

Sett den andre kabelenden fat i clutch hendel på venstre håndtak. Sett kabelen gjennom kanalen på clutch hendel abbor. Skru kabelens adjuster i abbor.
5

Juster kabelen spenningen ved å løsne eller stramme kabelen justerbar på begge ender av kabelen. Ideelt sett bør clutch hendel ha 1/8 tomme av slakk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106953.html

Previous:
Next:

motorsykler