Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan endre Visor på en Nolan Flip-Up Hjelm

Produserer en rekke motorsykkel hjelmer gjort populært av europeiske motorsyklister, er Nolan best kjent for sine innovative flip-up modular hjelmer. Tillater brukeren å veksle raskt mellom beskyttelse av en full-face hjelm eller friheten til et åpent ansikt hjelm, Nolans modulære hjelmer overstiger sikkerhetskravene satt av US Department of Transportation. Imidlertid kan endre en skadet visir på en slik hjelm være utfordrende for de første gangene. Instruksjoner
en

Sett hjelmen foran deg på et rent bord. Fjern solseil, hvis hjelmen er utstyrt med en. Senk solseil og visiret til en helt lukket stilling. Finn hakk glidende låsene på solseil sin pivot, der solseil er festet til hjelmen. Trekk låsene frem til å slippe solen skyggen fra hjelmen.
2

Trekk plast deksel av visiret skrallemekanismen, arbeider dekselet fra side til side før det kan trekkes vekk fra hjelmen . Kopp hendene rundt lokket for å hindre at dekselet er fjærbelastet pinne fra å falle ut. Gjenta på gjenværende dekselet. Trekk visiret ut av sporene på siden av hjelmen.
3

Juster endene av det nye visiret med sporene på siden av hjelmen og skyv visiret inn i skralle mekanisme. Plasser deksler over skrallemekanismen og trykk ned for å låse dekselet på plass.
4

Sett solseil på hjelmen. Plasser skygge over visiret og presse skyve spakene på skyggen sin dreies til baksiden av hjelmen for å låse skyggen på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106954.html

Previous:
Next:

motorsykler