Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

2003 Honda Goldwing Specs

The 2003 Honda Goldwing er en verdensklasse touring motorsykkel kjent for sin drivstoffeffektivitet, sport-lignende kjøreegenskaper og høy grad av komfort. Noen av de viktigste funksjonene som bidrar til sykkel samlede ytelse og lang levetid er den fleksible aluminiumsramme, kraftige lavt montert motor og ledende bensininnsprøytning. Motor

2003 Honda Goldwing har en seks-sylindret 1832cc væskekjølte motoren som oppnår 118 hestekrefter ved 5500 rpm og produserer 123 ft-lbs. dreiemoment ved 4000 rpm. Motoren er montert lavt og nær fronten av motorsykkelen for å forbedre kjøreegenskapene og ved lave hastigheter manøvrerbarhet. En 2,9-tommers hjerneslag og 2,8-tommers diameter gir bilen en 1,04 stoke /boring forholdet og setter det i det lange-takts motor kategori.
Transmission

femtrinns drivverket overføring på Goldwing er designet for presis giring og har femte gir overdrive.
Chassis

En innovativ aluminiumsramme design kombinerer stivhet med fleksibilitet å produsere solide kjøreegenskaper og en mer behagelig kjøreopplevelse. De spesielle kleshengere på motoren montering system og presist matchet festebolter bidra til å holde motoren vibrasjoner til et minimum.
Mål

2003 Goldwing er 103,7 inches lang, 37,3 inches bred, og har et sete høyde på 29,1 inches. Akselavstanden er 66,6 inches og tørrvekten av motorsykkelen ligger 800 pounds.
Bremser

bremser foran har en dual-disk koblet bremsesystem mens bakbremsene har en single-plate LBS. The Goldwing har også en anti-bremsesystem som bruker en elektrisk motor-drevet modulator for å gi raske og nøyaktige bremsing trykk omstillingene.
Fuel Capacity

I tillegg til en stor 6,6-liters drivstofftank, gjør 2003 Goldwing også bruk av Hondas oppfinnsomme Programmable Fuel Injection drivstoffpumpe å gi den en betydelig langdistanse cruising rekkevidde.
Akselerasjon

2003 Goldwing er i stand til å gå fra null til 60 miles per time i 5 sekunder.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109150.html

Previous:
Next:

motorsykler