Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hva er forskjellen mellom en gate Bob & Low Rider?

I sin historie, har Harley Davidson produsert mange motorsykkel modeller, to av dem er the Street Bob og Low Rider fra Dyna linje. Selv om disse to modellene er fra den samme linje og har noen karakteristika som er felles, er de hver sin maskin. The Street Bob

moderne Harley Davidson Dyna Glide gate Bob ble produsert som et tilbakesteg til bobber sykler som ble populært etter andre verdenskrig. Disse motorsyklene var rester av krigen og var utstyrt med militært utstyr som ammunisjon bokser og rifle mounts. Folk strippet dem ned for sivil bruk, og begrepet "bobber" i MC-kretser, kom til å bety en sykkel som ble redusert til det aller minste vesentlige.
The Low Rider

Harley Davidson først tilbudt en Low Rider modell i 1977 som et svar på en tilpassing trend på den tiden. MC-entusiaster ble tilpasse sykler selv, og legger lavt slynget seter, pull-back håndtak og lav profil suspensjoner. Harley Davidson kapitalisert på denne trenden ved å tilby en fabrikk sykkel med tilsvarende funksjoner.

Likheter

Moderne Low Riders og gamle Street Bobs er begge fra Dyna linje, som gir dem mye til felles, for eksempel deres generelle størrelsen, styling, strøm, instrumentering og chassis. Også, både motorsykler har en lav setehøyde på rundt 25-26 inches, noe som gjør dem til et populært valg med kvinner, kortere menn eller alle som ønsker en lavbebygde sete med en egendefinert utseende.
Forskjeller
p Med begge sykler fra Dyna linje, forskjellene er hovedsakelig i styling. I tråd med sitt bobber historie, tar the Street Bob en mer minimalistisk tilnærming enn gjør Low Rider, med mindre tilbehør og krom. The Low Rider er mer ergonomisk utformet, dets pull-back styret blir lettere å nå enn the Street Bobs "ape hanger" styret. The Low Rider funksjoner frontmonterte highway pinnene (fotstøtter) mens den minimalistiske gate Bob tilbyr ingen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107787.html

Previous:
Next:

motorsykler