Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan fikse en bulk i en Gas Tank

En bulkete motorsykkel gasstanken er dyrt å reparere profesjonelt, og vanskelig å fikse selv ved hjelp av tradisjonelle metoder, fordi det er fare for skade på maling jobb. Det er et tredje alternativ, derimot, er det vanlig å pop bulker ut av biler, lastebiler og til og med hvitevarer, ved hjelp av en luft støvkost holdt opp ned for å dispensere flytende karbondioksid. Denne bulk fjerning teknikken vil ikke skade din maling jobb, spesielt viktig hvis du har hatt tilpasset maling detaljering i det området av motorsykkelen. Best av alt, vil du ha bulke ut av gass tank på mindre enn fem minutter. Du trenger
Damp, lofri klut
Hårføner
Airduster
Vis flere instruksjoner
en

Tørk bulkete område på gasstanken med en fuktig, lofri klut. Plugg hårføneren til en elektrisk stikkontakt, slik at munnstykket på hårføneren når bulk på gasstanken. Ta hetten av airduster, og sette det i nærheten, slik at du kan nå det umiddelbart etter oppvarming av bulke med hårføner.
2

Slå hårføneren på sitt høyeste varme omgivelser. Plasser munnstykket av hårføneren slik at den nesten berører bulk, men vær forsiktig med å ikke tillate hårføneren til å faktisk komme i kontakt med gasstanken. Beveg hårtørker frem og tilbake over utsparingen området av gasstanken i ett minutt. Slå hårføneren av, og sett det til side.
3

Umiddelbart plukke opp airduster kan og snu den opp ned. Bunnen av kan være nivå og mot himmelen. Spray den bulkete område på gass tank med flytende karbondioksid i 30 sekunder.
4

Watch og vente i to minutter som drastisk temperaturforskjellen mellom oppvarmet gass tank og flytende karbondioksid fører til bulk å sprette ut av din gass tank uten å skade din maling jobb.
5

Tørk av flytende karbondioksid fra gasstanken med fuktig, lofri klut.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107079.html

Previous:
Next:

motorsykler