Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Brute Force 750 Ball Joint Problemer

The Kawasaki Brute Force 750 er en kraftig og dyktig firehjulstrekk utility ATV som har gjennomgått flere endringer og forbedringer siden den har vært i Kawasaki lineup . For en kort periode hadde Brute Force noen kuleledd og styring knoke problemer. Det er et par enkle løsninger for disse problemene . Recall

Kawasaki utstedt en tilbakekalling for noen av Brute Force linje av ATV og erstattet kuleledd med et erstattet kit gratis . Sjekk med Kawasaki nettsted eller din lokale forhandler for ditt VIN nummer for å se om ATV er på tilbakekallingen listen.
Ettermarkedet

Aftermarket deler produsenter tilbyr ball joint kits for den brute Force som erstatter fabrikken kit med en mer kapabel enhet . Hvis din ATV ikke er på tilbakekallingen , eller du bare ønsker å erstatte fabrikken kuleledd med høy ytelse del , sjekk ettermarkedet for alle sine bytter .
Utvidet garanti
< br > p Hvis du har kjøpt en utvidet garanti og din ATV ikke er på tilbakekallingen listen, kan forhandleren fortsatt erstatte ball joint kit gratis , forutsatt at de kan fakturere garantien leverandøren for det. Sjekk med din garanti leverandør og din lokale forhandler for ytterligere dekning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110363.html

Previous:
Next:

motorsykler