Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Snug opp en Loose motorsykkel hjelm

Per november 2010 hadde 27 stater lover som krever at minst noen ryttere av motorsykler bruke hjelm når du er på den åpne veien. Disse lovene er utformet for å fremme sikkerheten for rytterne i tilfelle en ulykke. Imidlertid er det ikke bare nødvendig at en hjelm bli slitt, men at den ligger tett for å maksimere effektiviteten i tilfelle av en uheldig hendelse. Lære hvordan du skal feste stroppen vil holde hjelmen i riktig posisjon under ridning. Du trenger
Motorsykkel hjelm
Vis flere instruksjoner
en

Plasser hjelmen på hodet. Holder hjelm på hver side, forsiktig veksle eller rulle hjelmen ned over toppen av hodet til den er helt på.
2

Trekk remmen av hjelmen under haken tett.

3

Skyv stroppen gjennom D-ring spenne. Det vil være to ringer på den ene side av hjelmen som utgjør D-ringen spennen. Stroppen bør skyves gjennom begge.
4

Skyv rem over første spenne og under andre spenne. Trekk stramt til stroppen er fast, men ikke restriktiv mot haken din.
5

Fest stroppen på plass. De fleste motorsykkel hjelmer har en smekk på siden av hjelmen hvor stroppen er sikret. Merk at snap ikke vil ytterligere stramme passform, men bare sikre den.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108810.html

Previous:
Next:

motorsykler