Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan erstatte svingarmen Lagrene på en 600 Grizzly

The bakhjulsopphenget på en Yamaha 600 Grizzly all-terrain vehicle består av to swingarms og en coil-over mono-sjokk. Lagrene inne huber på den fremre enden av hver svingarm la armene til å svinge opp og ned som du støter på humper. Vanligvis installerer du nye lagre som en del av en utvidet vedlikeholdsprogram eller når erstatte en skadet svingarm. Bytte svingarmen lagrene på en 600 Grizzly krever en bærende kit og grunnleggende mekaniske ferdigheter. Hvis det er nødvendig, spør en kvalifisert Yamaha mekaniker for å få hjelp. Du trenger
Lagersett
Repair stativ eller tre blokker
Floor jack eller hydraulisk jekk
Metric stikkontakter
Ratchet eller muttertrekker
Låsetenger
Lager avtrekker
Spray smøremiddel
Shop filler
Gummiklubbe
Vis mer Instruksjoner
Forberedelse
en

Hev bakhjulene fra gulvet med en reparasjon stativ eller tre blokker under motoren rammen. Fjern knastene på bakhjulene med en beregning kontakt på en skralle eller en muttertrekker. Trekk av bakhjulene for å få tilgang til høyre og venstre swingarms.
2

Plasser en trekloss på undersiden av bakakselen hus. Støtt bakhjulsoppheng ved å heve et gulv jack eller hydraulisk jekk mot undersiden av blokken.
3

Lirk støvhettene utenfor navene på de fremre enden av hver svingarm med en skrutrekker. Ta ut og skifte lagrene en av gangen ved hjelp av prosedyrene i de neste avsnittene.
Bearing fjerning
4

Fest låsetenger på kanten av metall plugg på svingarm hub hvor støvet cap ble fjernet. Roter tangen mot klokken og ta ut kontakten for å få tilgang til pivot bolt. Lagre pluggen.
5

Løsne og fjern dreieskruen inne i svingarmen hub med en stuss og skralle. Du vil merke en O-ring og sirkulær metall krage på den indre stammen av bolten. Lagre bolten, O-ring og krage.
6

Lirk olje pakningsholder ringen og gummi olje segl ut av innsiden av navet med en skrutrekker, tar seg ikke å klø den indre overflaten av navet. Kast låsringen og olje segl.
7

Monter kjevene til en liten peiling avtrekker mot den indre overflaten av lageret. Stram håndtaket på avtrekker med klokken for å fjerne lageret. Kast lageret.
8

Fjern støv og rusk fra innsiden av svingarmen hub med spray smøremiddel og en butikk fille.
Bearing Replacement

9

Monter den nye retningen fra settet til svingarm hub for hånd. Hold den lukkede ende av et stort kontakten mot den ytre flate av lageret med en hånd. Trykk den åpne enden av kontakten med en gummihammer for å sete lageret helt inn i navet.
10

Monter gummi peiling segl fra settet til huben for hånd. Seat det mot lageret med den store kontakten og gummihammer. Monter låseringen fra settet inne i navet og mot ansiktet av olje segl.
11

Tre reddet dreieskruen med O-ring og krage i midten av svingarmen hub. Stram bolten med socket og skralle. Fest den lagrede metallplugg hjelp låsetangen. Sett på beskyttelseshetten ved å tappe det på den ytre enden av navet med en gummihammer.
12

Monter bakhjulene. Stram kabelsko med socket og skralle eller muttertrekker. Senk kontakten på baksiden, og fjern klossen. Fjern reparasjon stativ eller blokker fra undersiden av motoren rammen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111531.html

Previous:
Next:

motorsykler