Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan kontrollere oljen på en Honda CBR

Racing og høy ytelse street riding krever en jevn tilførsel av olje for å unngå motorhavari, noe som gjør det helt nødvendig for en Honda CBR rytter å sjekke olje før hver tur. For å få fortgang i prosessen, har Honda gjort unna med rotete og tidkrevende peilepinnen metode og innarbeidet en oljenivåmåleren inn i høyre veivhusdekselet. I stedet for å måtte fjerne, rengjøre og sette en peilepinnen, kan du visuelt sjekke CBR olje med et blikk. CBR må varmes grundig før du sjekker oljen for å sikre en nøyaktig lesing. Du trenger
10W40 motorolje
Vis flere instruksjoner
en

Start CBR motor mens motorsykkelen er parkert på sin kick stand. Let motorsykkelen inaktiv i tre minutter, slik at oljen oppvarmes til driftstemperaturen. Stopp motoren etter at den har varmet.
2

Knel til høyre for motorsykkelen og finn runde oljenivåmåleren på høyre veivhusdekselet. Enkelte CBR modeller, for eksempel 2004 gjennom 2007 CBR1000RRs, har olje-målere bak Underkåpen. På disse modellene, er et lite vindu skjære i Underkåpen brukes til å vise måleren.
3

tak høyre håndtak og retten passasjer foten pinne og trekk motorsykkel mot deg til det er i en helt loddrett stilling. Hold motorsykkel i stedet for å fylle oljenivåmåleren.
4

Vær oppmerksom på oljenivået i forhold til øvre og nedre merkene etset inn sidene av oljenivåmåleren. Ideelt sett bør oljenivået ligge midt mellom begge merkene. Senk motorsykkel på sin kick stand.
5

Legg en liten mengde 10W40 motorolje gjennom høyre veivhusdekselet sin filler halsen hvis oljenivået er nærmere måleren nedre mark. Kontroller oljenivået igjen etter den samme metoden, og legge mer olje om nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110140.html

Previous:
Next:

motorsykler