Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan erstatte en Rear Sprocket

Drivkjeden er koblet til bakhjulsdrev på motorsykkelen. Uten en bakhjulsdrev, kunne ingen kraft overføres fra motoren, og sykkelen vil ikke løpe. Vanligvis blir en bakre tannhjul montert fast på rammen på drivhjulene ved hjelp av bolter rundt den indre kant av tannhjulet. Hver motorsykkel er annerledes, men erstatte en bakre tannhjulet er nesten det samme for hver sykkel. Du trenger
Motorsykkel jack
Tenger
Ratchet
Socket satt
Vis flere instruksjoner
en

Løft motorsykkelen opp fra bakken ved hjelp av en motorsykkel jack. Løsne mutteren i sentrum av bakakselen ved hjelp av tang, og sette akselen mutter til side.
2

Skyv motorsykkelens bakhjul mot motoren, og ta kjedet fra den bakhjulsdrev . Koble den tilsvarende størrelse socket til en skralle.
3

Fjern boltene fra rundt den indre kanten av bakre tannhjulet med en skralle og socket. Trekk det bakre tannhjulet utenfor rammen av bakhjulet.
4

Plasser den nye tannhjul på bakhjulet rammen. Plasser bolten rundt kanten av det nye tannhjulet og stram dem slik at de er tettsittende.
5

Place kjedet på den nye bakre tannhjul. Trekk bakhjulet tilbake bort fra motoren for å stramme kjedet. Sett på aksel mutteren, og stram den for å feste bakhjulet på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110141.html

Previous:
Next:

motorsykler