Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan lage en Pillow Top Motorsykkel Seat Cover

Utrustning en motorsykkel for en lang tur fokuserer mer på mekaniske problemer enn komfort eller dekorasjoner. Du vil tilbringe mesteparten tiden konsentrere seg på veien. Unntaket er sete. Jo mer komfortabel du kan gjøre denne delen av sykkelen, jo bedre turen være. Mens de fleste motorsykler har kunstlær og skum seter som leveres som standard, kan en ekstra pute overpute bli sydd og lagt til sykkel sete for en ekstra komfortabel kjøring. Du trenger
batting
Knife
Wrench
skrutrekker
Vinyl
Needle
Tråd
Vis flere instruksjoner
1 < p> Fjern motorsykkelens sete. Skru ut skruene som holder den på plass på motorsykkelen. Konsultere bruksanvisningen for din modell av motorsykkelen.
2

Slå den separerte motorsykkel sete og ta ut stingene fra vinyl langs bunnen. Fjern vinyl fra hele bunnplate av motorsykkelen sete. Hva vil nå forbli er skum som har blitt formet til formen på motorsykkel sete og festet til sokkelen.
3

Skjær en myk stykke vatt til formen og størrelsen på motorsykkel setet slik at det passer rett på toppen av skum. Prøv å vikle den gamle vinyl sete dekker over vatt og skum setet for å se om den passer ordentlig. Hvis den ikke gjør det, vil et nytt stykke av vinyl eller skinn må være dimensjonert og snitt over skum, bunnplate og batting pute topp tillegg.
4

Cross-stitch denne nye stykke vinyl eller skinn rundt skum eller batting toppen av motorsykkelen sete med en nål og noen spesielt sterk tråd, som sateng tråden. Stitch alt to ganger, for å sikre at det ikke kommer ugjort over tid og sørge for at ingen av vatt eller skum er klemme ut av bunnen. Også undersøke toppen, for å sikre at batting overmadrass har ikke gjort motorsykkel sete for bulkete og det vil fortsatt være behagelig å sitte på. Hvis det har, fjerne vinyl og fest batting overmadrass.
5

Fest motorsykkel sete og sitte på den for å se hvordan det føles.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110142.html

Previous:
Next:

motorsykler