Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Endre målere i en 2003 NSR

Endre instrument målere på en 2003 Honda NSR er relativt enkelt. Den gjennomsnittlige gjør-det-selv-entusiast kan ta ut og skifte målere i løpet av kort tid. Vanligvis endrer du målere hvis de har blitt skadet eller ikke gi nøyaktige målinger. 2003 NSR har et speedometer, turteller, strømstyrke sporvidde og en oljemåler. Du kan erstatte ett eller flere av de målere uten å fjerne frontruten kåpe eller gasstanken. Du trenger
NSR erstatning målere
Metric hex fastnøkkel
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Park motorsykkelen på stativ og vri den fremre hjulet helt til venstre.
2

Ta en posisjon slik at du kan finne og identifisere måle ledninger og kontakter over forhjulet på undersiden av instrumentpanelet. Trykk på tappene på siden av en kontakt for hånd mens du trekker kontakten fra hverandre for å koble ledningene.
3

Løsne og fjerne seks skruene på instrumentpanelet dekselet med en metrisk sekskantnøkkel . Lagre skruene. Løft dekselet av panelet og sett det til side.
4

Løsne skruene som fester keeper-klipp på en måler med en skrutrekker. Roter klipp ut av veien for hånd. Løft måleren med vedlagt ledning fører og pluggen ut av instrumentpanelet for hånd.
5

Installer erstatning målere i instrumentpanelet en om gangen. Mate hver ledning og plugg gjennom instrumentpanelet og passe måleren på plass. Plasser ledningsforbinderen for måleren på den tilsvarende ledningsforbinderen under instrumentpanelet.
6

Reach over forhjulet og skyv de tilsvarende kabeltilkoblere sammen for hånd. Tappene på en kontakt snap utover når tilkoblingen er korrekt. Hvis tappene ikke knipse, trekke ut kontakter, rotere én kontakt 180 grader og presse kontaktene sammen.
7

Roter keeper-klipp på instrumentpanelet mot hver måler for hånd. Stram skruene med skrutrekkeren.
8

Monter instrumentpanelet dekslet på instrumentpanelet, og pass på ytterkantene passe jevnt over kanten av panelet. Træ de lagrede skruene i dekslet for hånd. Stram skruene med det metriske sekskantnøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111362.html

Previous:
Next:

motorsykler