Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan skifte olje på en Suzuki LTR 450

The Suzuki LTR 450 bør ha oljen endres avhengig mer på hvordan det brukes i motsetning til et bestemt tidsintervall. Jo renere olje, jo lenger den varer. Hvis det brukes vanskelig, som i konkurranse, bør det bli endret etter hvert løp. Endring av filteret er ikke nødvendig med mindre metallspon finnes i oljen. Olje og filter bør skiftes hver sesong hvis det er bare moderat brukt. Suzuki anbefaler syntetisk olje selv om en god karakter på 10-40 olje tilstrekkelig. Du trenger
Sett med skiftenøkler
Drensvannsoppsamler
Vis flere instruksjoner
en

Kjør motoren i fem minutter for å varme opp oljen. Plasser renne pannen under motoren. Fjern de to store boltene i saken og bolten i oljetanken, ved hjelp av en skiftenøkkel. La oljen renne i 15 minutter.
2

Installer de to boltene og oljetanken bolt, tar seg ikke å ødelegge gjengene. Oljetanken har svært tynne tråder, så forsiktighet må utvises for ikke å stramme pluggen eller det vil stripe.
3

Fjern oljefilteret cover, med en fastnøkkel. Slipp deksel, etterfulgt av fjæren og filteret. Sett filteret, etterfulgt av våren og deretter dekselet. Stram den ned med skiftenøkkelen.
4

Fyll clutch hus med 400 ml og oljetanken med 1400 ml olje. Kjør motoren i fem minutter. Slå den av og sjekk nivået. Ikke træ peilepinnen, bare slippe den ned til bunnen av lokket og trekke det tilbake for å sjekke. Fyll olje om nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107285.html

Previous:
Next:

motorsykler