Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik tester Fuel Pump i Kawasaki Ninja ZX-6R

Alle Kawasaki Ninja ZX-6R modeller bygget etter 1996 er avhengige av en elektrisk drivstoffpumpe å overføre bensin fra motorsykkelen sin gasstanken til sine forgassere eller drivstoff sprøytebrukere. En defekt bensinpumpe er en primær årsak til start problemer og kan føre til at motorsykkelen til stall ved å sulte motoren drivstoff. En ZX-6R er bensinpumpen er nesten umulig å oppdage ved normal drift, noe som gjør det vanskelig å identifisere potensielle problemer før de vises. Men det er to relativt enkle tester du kan utføre for å bekrefte drivstoffpumpen operasjon hvis du har mistanke om at det kan være feil. Du trenger
Batterilader
6 mm unbrakonøkkel
Plastikkslange
Manometer
Plastic måle opp
Momentnøkkel
multimeter
Vis mer Instruksjoner
Kontrollere Fuel Flow og Pressure
en

Fjern setene fra din ZX-6R, bruke tenningsnøkkelen. Lad opp motorsykkelens batteri med en automatisk batterilader, deretter koble batteriladeren
2

Løsne skruene på forsiden av gasstanken -. Mellom tanken og styret - og bolter på hver side av bensintanken, med en 6 mm sekskantnøkkel. Løs leddbolten sin mutter, som er plassert på bunnen av tanken i nærheten av motorsykkelens forsetet skinner, med en 10 mm kombinasjonsnøkkel. Løft foran gasstanken oppover på sin pivot bolt og prop den på plass med en tre plugg.
3

Reach under bensintanken og trekk bensinslangen av drivstoffpumpen uttak , plassert rett under bensintanken. Presse en kort lengde av myk plast slangen over drivstoffpumpen uttak, så sett på en trykkmåler på slangen. Fest en annen lengde på slangen til den frie enden av manometer, og plasser den andre enden av slangen inn i en plast målebeger.
4

Sett kill switch på høyre håndtak til "Run "posisjon og slå på tenningen. Se trykkmåler og lytt etter en tre-sekunders lange, høyfrekvent summing, som indikerer at bensinpumpen er i drift. Hvis trykket måleren viser en Drivstofftrykket leser mindre enn 43 psi for 2003 og nyere drivstoff-injisert ZX-6R modeller, eller 1,2 psi på 2002 og tidligere carbureted modeller, er drivstoffpumpen defekt og må skiftes ut. Slå den av tenningslåsen.
5

Legg merke til mengden av bensin ut fra bensinpumpen inn din målebeger. Bensinpumpen skulle ha fylt målebegeret med et minimum av 2,27 gram av bensin. Dersom utslippet er mindre enn 2,27 gram, er drivstoffpumpen sviktende og må byttes ut.
6

Tapp ut drivstoffet igjen i plastrør inn i målebeger, trekk deretter trykkmåler og slangen ut av bensinpumpen utløp. Koble til motorsykkelens drivstoffslangen til drivstoffpumpen uttak.
7

Nedre gasstanken på motorsykkelens ramme og skru sine bolter på plass med en 6 mm unbrakonøkkel. Stram gass tankens bolter til 32 fot-pounds med en momentnøkkel.
8

Sett motorsykkelens seter.
Elektrisk Testing
9

Fjern setene fra din ZX-64 med tenningsnøkkelen og lade batteriet helt opp, ved hjelp av en automatisk batterilader. Koble batteriladeren før du fortsetter.
10

Følg bensinpumpens ledninger føre til kontakten, plassert i nærheten av motorsykkelens ECU kontroll boksen mellom eller langs siden av forsetet rails. Ikke koble fra bensinpumpen fra motorsykkelen ledningsnett.
11

Sett multimeter for å lese en 25 Volt likestrøm (DC) skala. Skyv tuppen av multimeter røde positive (+) sonde inn i gul-og-røde ledningen på baksiden av pumpen i kontakten. Skyv den svarte negative (-) ledningen i svart-hvitt bly
12

Sett motorsykkelens kill switch til "Run"-posisjon og slå på tenningen.. Observer multimeter for en plutselig 12 volt lesing, som skal slippe tilbake til 0 volt etter tre sekunder. Hvis spenningen lesing er fortsatt på 0 volt, må du bytte bensinpumpe releet. Erstatte drivstoff pumpe seg hvis pumpen nekter å operere med riktig spenning lesing.
13

Slå av tenningen og ta ut multimeter sin sonder fra bensinpumpen i kontakten. Installere setene på motorsykkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111000.html

Previous:
Next:

motorsykler