Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Aluminum Polering Produkter

Polering aluminium er mye brukt i restaurering av gamle motorsykler, spesielt de bygget fra slutten av 1950-tallet til 1980-tallet. De slipemidler som brukes til denne type polering inkluderer sandpapir samt ulike graderinger av krem ​​pastaer eller stokk polering blokker. Disse igjen kan brukes med enten rene filler eller drevet polering utstyr som roterende buffere, benk topp kverner utstyrt med polering pads eller enda miniatyr roterende verktøy, som brukes til polering på trange steder. Emery Paper

Emery papir, en type ekstremt fin-sandpapir brukes til den innledende fasen av aluminium polering. Dette er nødvendig på aluminium som er blitt mørkt korrodert. Det er viktig å merke seg at smergel er ikke som vanlig sandpapir. Det er skum støttet, og den typen som brukes til metall polering overstiger 3000-grus. Selv i tilfeller av ekstrem korrosjon, bør slipepapir brukes til polering aluminium ikke være grovere enn 2000-grit.
Poleringsmiddel

Polering forbindelser er neste trinn i aluminium polering etter bruk av smergelpapir. Stick-type polering forbindelser kommer i rødt, svart og hvitt for å indikere nivået på grus. Red er en heavy-cut sammensatte, er svart medium-cut og hvitt er den fineste kuttet. Disse forbindelsene er vant med benk topp buffere eller miniatyr roterende buffere. Etter disse forbindelsene, er krem-type forbindelser brukes med skum buffing pads å polere aluminium. Cream forbindelser varierer i grus fra heavy-cut til dis remover, noe som tilsvarer 6000-grit våt /tørr sandpapir for

Bench top buffere

Bench top buffere er rett og slett batteridrevne maskiner som kvernsteiner har blitt erstattet med klut rasping hjul. Disse hjulene er brukt med pinne-typen polering forbindelser for den første polering av aluminium etter bruk av smergelpapir. Pinnen poleringsmiddel påføres enten til aluminium i seg selv eller på kluten polerskive. Arbeidsstykket blir deretter presset mot rasping hjulet til å søke den nødvendige mengden av polish.
Orbital buffere

Orbital buffere brukes med krem-type polerer å sette finishen på polert aluminium. Mens orbitale buffere er best kjent som store verktøy som brukes til polering av billakk, er den viktigste del av verktøyet i skummet eller ull polering pad som benyttes for selve polering. Den poleringsmaskin kan være praktisk talt alle størrelser for å matche behovene til polering jobben.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111001.html

Previous:
Next:

motorsykler