Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan endrer jeg bremseklossene på en 2004 YFZ 450?

The 2004 YZF 450 er en Yamaha motocross dirt bike med en 449 cc drivstoff-injisert, fire-takter, høy produksjon motor. Dette dirt bike bruker skivebremser på begge hjulene slik at begge settene med bremsene skiftes på samme måte. Din lokale Yamaha-forhandler vil ha alle av de verktøyene som du trenger samt utskifting bremseklossene. Du kan endre bremsene på YZF 450 i oppkjørselen eller din garasje i ca 30 minutter for begge settene. Du trenger
Motorsykkel lift
unbrakonøkkel
5 mm socket
Ratchet
Replacement bremseklosser
Vis flere instruksjoner
en

Hev YZF 450 av bakken med en motorsykkel jack. Fjern skruene som fester forgaffelen dekselet til rammen med en umbraconøkkel. Trekk av dekselet på gaffelen og sett vakt til side.
2

Løsne mutrene på forsiden bremsekalippernes med en 5 mm socket og skralle. Trekk bøylen ut av fremre rotor og trekke bremseklossene fra forsiden målepunktet. Bruk tomlene til å presse stempelet tilbake i bøylen.
3

Place de nye bremseklosser i fronten bremsekalippernes i samme posisjon som de lager bremseklossene. Skyve bremseklossene til de klikker på plass inne i bremsekalippernes. Sett på bøylen på toppen av forsiden rotoren.
4

Stram mutterne på forsiden bremsekalippernes med socket og skralle inntil tettsittende. Sett på plastdekselet på forgaffelen og stram skruene med umbraconøkkel. Gjenta disse trinnene for de bakre bremseklosser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107557.html

Previous:
Next:

motorsykler