Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik starter en motorsykkel With No Key

Motorsykler kjøre av samme generelle system at biler bruk, noe som innebærer en nøkkel-startet tenning som tenner motoren til handling. Nøkkelen blir satt inn og slått i tenningen lukker en åpen krets, som fører til at forbrenningen er nødvendig for at motoren skal slå seg på. Denne handlingen er inneholdt i tenningskablene, og tenningen er slik utformet at bare nøkkelen kan passe inn i åpningen. I tilfelle du mister nøklene eller kjøpe deg en gammel motorsykkel som ikke kommer med nøkler, kan du kopiere denne handlingen selv. Du trenger
tre inches av speaker wire
Vis flere instruksjoner
en

Locate tenningskablene kommer ut av styret området. Det vil tre fargede ledninger buntet sammen i et ledningsnett ermet.
2

Look langs ledningene ermet til du finner punktet der de tre fargede ledninger ende med en plast ledningsnett cap langs kroppen av sykkelen. Hetten vil ha en annen gruppe av ledninger koblet til.
3

Trekk caps fra hverandre og la tenningskablene henge ned. Hold på den nedre delen av ledninger.
4

Sett den ene enden av høyttaleren ledningen inn ett av øynene på cap socket. Bøye ledningen og sett den andre enden inn i en annen øyet. Hvis du ikke ser lyset på sykkelen igjen på sammen med et klikk på motoren, prøv å sette ledningene i en annen kombinasjon til du får resultater.
5

Trykk på tenningen knappen på throttle å starte motorsykkel motor.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107704.html

Previous:
Next:

motorsykler