Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan erstatte en Harley FLHT sin Fork Seals

Harley-Davidson motorsykkel gaffel sel på touring modeller som en FLHT tjene viktig formål å opprettholde suspensjon av fronten. Motorsykkel selene holder gaffel olje inne i gaffel rør og holde oljen lekker ut. Riktig installasjon er viktig for å sikre lekkasje-fri gafler. Du må bruke forsiktig når du fjerner gaffel røret og indre deler for å sikre at du er i stand til å kunne installere de nye gaffel sel. Du trenger
Motorsykkel heis eller jack
Standard skiftenøkkel satt
Drensvannsoppsamler
Fork våren komprimering verktøyet
Vise
Fork segl installatør
Vis flere instruksjoner

en

Hev motorsykkel på en motorsykkel heis eller jack å fjerne forhjulet og fender. Fjern frontruten, kåpen cap og kåpe.
2

Løsne klemme bolten rett under gaffel Stopp med en vanlig skiftenøkkel, sammen med gaffel cap bolt på toppen av gaffelen tube. Skyv gaffel stoppe opp og av gaffel røret. Fjern gaffel røret fra nedre gaffel braketten. Dette vil løsne gaffel røret fra Harley.
3

Fjern gaffel tube pluggen fra den gjengede enden av demperen stang inne i gaffel røret, ved hjelp av en skiftenøkkel. Fjern og kast O-ringen på gaffelen tube plugg. Tappe gaffelen olje fra røret ved å vri den opp ned og la oljen renne ned i et avløp pan.
4

Klem en gaffel våren komprimering verktøyet inn en skrustikke. Trekk på gaffel glideren for å komprimere fra gaffelen og plassere enden av sammenstillingen med et hull over innlegget ved den nedre ende av komprimering verktøyet. Plasser fjærkompressor rundt toppen av låsemutteren på fjæren fra gaffelen. Juster verktøyet til alle tre låsepinnene gli inni hullene i våren kompressor. Slå lengden justeringsskruen som er inni gaffelen tube med klokken for hånd for å komprimere våren. Fjern låsemutteren fra enden av spjeldet stang, ved hjelp av en skiftenøkkel. Slå lengden justeringsskruen mot klokken for å slippe spenningen på gaffelen våren.
5

Fjern gaffel røret fra gaffelen glideren. Fjern gaffel olje segl, slider spacer og skyve foring av gaffel røret. Kast den brukte oljen sel og foring.
6

Coat en ny foring for gaffelen etappe med ny gaffel olje. Spre foringen ved splitten linje for å gi rom for å skyve den på gaffelen tube.
7

Installer spjeldet kassetten inn i gaffel røret for hånd, trykke til slutten av kassetten faller gjennom bunnen av gaffel-røret. Sett i den nedre stopp på spjeldet kassetten.
8

Installer gaffel rør inn i gaffel røret glideren. Vær forsiktig så du ikke skraper gaffelen røret for å sikre at ingen gaffel oljelekkasjer. Installer gaffel slider foring av belegg med ny gaffel olje og sette den ned i gaffel røret. Trykk glidebryteren spacer inn i røret til den berører slider foring
9

Sett inn en ny gaffel segl -. Bokstavmerkede side opp - over gaffel røret inne i glideren. Bruke gaffel segl installatør som et lysbilde hammer, driv pakningen inn i gaffel røret til forseglingen er på plass. Til sete forseglingen, må du trykke forseglingen inn i røret med gaffel segl installasjonsprogrammet til den stopper. Legg Type E gaffel olje.
10

Gjenta for den andre gaffel beinet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110488.html

Previous:
Next:

motorsykler