Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan skifte olje og filter på en 2006 Honda Silverwing Scooter

The Honda Silverwing scooter var en av de største scootere tilgjengelig i 2006, med en kraftig 582cc motor som ga motorsykkel-lignende effekt med bekvemmeligheten og økonomien i en mindre scooter . Olje-og filterskift hver 8000 miles vil holde en 2006 Silverwing kjører på sitt beste, og samtidig redusere utslippene og forebygge mekanisk sammenbrudd. Noen mekanisk sikkerhet vil hjelpe, men oppgaven med å endre olje og filter kan være ferdig innen nesten alle Silverwing eier bevæpnet med noen grunnleggende verktøy. Du trenger:
Butikk håndklær
bunnpanne
17-mm-kontakten
Stikknøkkel
Brake rengjøring spray
2,3 liter 10W40 SG-grade motorolje
oljefilter fastnøkkel
Honda oljefilter # 15410-MCJ-003
Vis flere instruksjoner
en

ta scooteren ut for en fem-minutters tur for å varme oljen opp til driftstemperatur. Park scooteren på sitt senter stand.
2

Skru av oljelokket fra høyre side av motoren. Tørk av lokket er målestaven ren, med en klut, og legges til siden.
3

inn en bunnpannen under den store runde tappepluggen under scooter motor. Skru ut pluggen, ved hjelp av en 17-mm-kontakt og en pipenøkkel. Trekk våren og olje skjermen ut av dreneringshull og tømme motorolje inn i bunnpannen.
4

Rengjør olje skjermen og våren, med en brems rengjøring spray. Lar skjermen og våren lufttørke før du setter dem inn i motorens dreneringshull. Skru tappepluggen på motoren, ved hjelp av en 17-mm-kontakten og pipenøkkel.
5

Flytt bunnpannen rett under oljefilteret, plassert frem av dreneringshull. Skru av oljefilteret, ved hjelp av en olje filter skiftenøkkel.
6

Pakk det nye oljefilteret og frakk sin gummipakning i 10W40 SG-grade motorolje. Skru oljefilteret på plass for hånd til den sitter lett mot motoren.
7

Skru oljepluggen til 11 ft-lbs. og oljefilter til 20 ft-lbs., ved hjelp av en momentnøkkel.
8

Refill motoren med opptil 2,3 qts av 10W40 SG-grade motorolje gjennom olje filler på høyre side av motoren. Skru oljelokket på motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108177.html

Previous:
Next:

motorsykler