Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Maruti 800 Motorspesifikasjoner

Maruti Limited, basert i Gurgaon , Haryana , India , åpnet for virksomheten i 1981 , og dens viktigste formål var å bygge rimelige biler for å møte den økende etterspørselen etter privateide transport. I september 2007 ble Suzuki krefter med Maruti å danne Maruti Suzuki India Limited med et mål om å få en global plattform for det nye selskapets biler , som inkluderer Maruti 800 . Motoren spesifikasjoner av dette kjøretøyet bidra til å forklare dens popularitet. Sylindere

Maruti 800 har tre sylindere med en diameter på 2 inches og en lengde på 2,8 inches . Motoren har to ventiler per sylinder og en overliggende kamaksler konfigurasjon .
Engine Capacity

Motoren er i stand til 37 brems hestekrefter ved 6000 omdreininger per minutt ( rpm ) , med et dreiemoment kapasitet på 59 newtonmeter ved 3000 rpm . Motoren fortrenger 796 kubikkcentimeter .
Fuel System, boring og slaglengde

Brenselet reiser til motoren via multipunkt (eller multiport ) bensininnsprøytning . Maruti 800 har en boring på 2,7 inches og en slaglengde på 2,8 inches . Den har et kompresjonsforhold på 8,8 til-1.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108219.html

Previous:
Next:

motorsykler