Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan endre tannhjulene på en motorsykkel

De fleste motorsykler er avhengige av en enkelt kjede og tannhjul system for å skape bevegelse fremover. Drivhjulet er festet til motorens mellomaksel trekker kjedet som brytes rundt det bakre drevet sprocket, effektivt snu bakhjulet for å drive motorsykkel fremover. Over tid begynner kjeden å slites ned tannhjulene 'tennene, noe som gjør tannhjulene stadig vanskeligere å slå. Grunnleggende verktøy kan brukes til å erstatte enten tannhjulet, men jobben krever en bakre stativet og en fast kunnskap om hvordan du fjerner din motorsykkelens bakhjul og fotstøtter. Du trenger:
Pipenøkkel og stikkontakter
bakre stativet
Kombinasjonsnøkkel satt
Tre blokker
Tannhjulene
Gjengelåsing lim
Vis flere instruksjoner
Rear Sprocket
en

Bruk en pipenøkkel til å løsne bakakselen mutteren på motorsykkelens svingarm.
2

Løft bakhjulet ut av bakken, ved hjelp av en bakre stativ eller motorsykkelens sentrum stå. Skru den bakre aksel mutteren helt, ved hjelp av en pipenøkkel.
3

Bruk en kombinasjon fastnøkkel til å løsne kjeden justerboltene låse muttere på begge sider av svingarmen. Slå justerboltene mot klokken med en kombinasjon fastnøkkel til å løsne kjeden.
4

Løft kjettingen av bakre tannhjulet og trekk den til side. Fjern bakakselen fra hjulet og svingarmen å slippe hjulet til bakken.
5

Sett hjulet på et par tre blokker for støtte, vendt mot tannhjulet opp. Bruk en pipenøkkel til å skru de bakre tannhjul boltene og trekk tannhjulet av bakhjulet.
6

Legg et nytt tannhjul på bakhjulet. Smør sprocket bolter med gjengelåsing lim og sette dem inn i bakhjulet og tannhjul. Bruk en pipenøkkel å stramme tannhjulet bolter.
7

Følg motsatt metode for fjerning for å installere bakhjulet på motorsykkelen.
Front Sprocket

8

Bruk en pipenøkkel til å løsne bakakselen mutter.
9

Bruk en kombinasjon fastnøkkel til å løsne kjeden justerboltene låse muttere på begge sider av svingarmen. Slå justerboltene mot klokken med en kombinasjon fastnøkkel til å løsne kjeden.
10

Fjern den venstre foten hvile og girspaken, om nødvendig, med en pipenøkkel.
11

Bruk en pipenøkkel for å skru boltene fra front sprocket lokk, trekk deretter dekselet av motoren.
12

Løft kjettingen av fronten tannhjulet og sett den til side. Bruk en pipenøkkel til å skru den fremre tannhjulet er låsemutter.
13

Trekk tannhjulet av motorens mellomaksel og erstatte det med et nytt tannhjul. Trekk kjedet over tannhjulet.
14

Bruk en pipenøkkel å skru tannhjulet er låsemutter på plass. Reinstallere tannhjulsdekselet, fotstøtte og girspaken, med en pipenøkkel.
15

Stram kjeden, med en kombinasjon fastnøkkel til å skru justerboltene klokken. Stram bakakselen låsemutter med en pipenøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107810.html

Previous:
Next:

motorsykler