Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Prosedyre for Aiming Motorsykkel Frontlykter

En motorsykkelens frontlys er avgjørende for ridning trygt om natten eller i situasjoner med dårlig lys, belyse mulige faremomenter i veien og varsler andre bilister til motorsyklisten nærvær. Mest motorsykkelens frontlykter er ikke rettet riktig, et problem som kan gjøre natt ridning et farlig forslag. Grunner til å justere frontlys

motorsykkelens frontlykter gjennomgå konstant vibrasjon under en tur. Frontlys kan gradvis flytte ut av posisjon over tid, endrer måten frontlys lyser opp veien fremover. En feiljustert frontlys kan også utgjøre en fare for andre bilister, midlertidig blindet av en bortkommen hovedlyset. Faktisk er en hovedlyset rettet ovenfor visse vertikale høyder et brudd på trafikk-kodene som brukes av de fleste stater. Enkelt sagt, tar deg tid til å re-sikte frontlys vil sikre en trygg og hyggelig tur for både deg selv og andre.
Headlight Sikter Forberedelse

Kontroll og justering en motorsykkelens frontlys mål krever noen målinger og en stor, lys-farget vegg. Støtt motorsykkel i oppreist stilling, og deretter måle avstanden mellom gulvet og midten av motorsykkelens frontlykter. Legg en stripe av tape, eller tegne en linje, horisontalt langs veggen i samme høyde som frontlykter. Plasser en annen linje to inches under det første merket for å måle frontlys er lav-beam funksjon. Lag et vertikalt merke som løper mellom de to horisontale merkene å justere frontlys side-til-side-mål, ved hjelp av en stripe av tape. Endelig parkeres motorsykkel mot veggen i en avstand på 25 fot. Plasser motorsykkelen i en låsing bremseklossen, eller har en assistent støtte den i oppreist stilling under frontlys sikte og justering prosedyre.
Sikter frontlys Bjelker
< p> Slå motorsykkelen og aktiverer sin nærlys funksjon. Ideelt sett, justerer den øvre kant av frontlys sin nærlys projeksjon vertikalt med veggens nedre merket og horisontalt med midtlinjen. Aktiver fjernlys etter å ha sjekket nærlys mål. Igjen må den øvre kant av fjernlys projeksjon på linje med det øvre horisontale merket og den vertikale senterlinje. Juster lave eller høye bjelker, ved hjelp av frontlys justering skruer, hvis en bjelke er forskjøvet.
Justering av motorsykkelens frontlys

Juster motorsykkelens frontlys mål ved fysisk reposisjonere frontlys forsamlingen, slik tilfellet er for noen cruiser stil motorsykler eller ved å bruke et sett med justeringsskruer å omplassere frontlys linse eller reflektorer. Løsne frontlys forsamlingen er bolter med en pipenøkkel å reposisjonere frontlys er nærlys før det er på linje med lavere mark og midtlinjen, og stram festeboltene. Justeringsskruene som brukes av de fleste motorsykler er vanligvis funnet bak frontlys montering og kommer som et par å kontrollere horisontale og vertikale mål. Motorsykler er utstyrt med en dual-linse frontlys vil ha fire justeringer skruer, to for hvert objektiv. Bruk en skrutrekker til å skru ut skruene til hovedlyset justert riktig med de tilsvarende merkene på veggen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111318.html

Previous:
Next:

motorsykler