Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan bytter jeg Kus Rubbers?

The cush stasjonen er en del av en motorsykkel eller scooter hjulet som hjelper absorbere noe av virkningen mellom hjulet og drev som oppstår fra støt av motorens dreiemoment. Gummidemperne legge en pute barriere mellom hjulet og drivhjul for å hindre at metallet fra sliping sammen. Etter flere tusen miles kjøring, bærer gummi ned og sprekker, nødvendiggjør utskifting. Skifte gummidemperne er en enkel prosess som bør ta mindre enn en time per hjul. Du trenger
Motorsykkel jack
Tire jern
Ratchet satt
Stor skiftenøkkel
Små brekkjern
Spray smøremiddel
Kus gummidempere
Automotive fett
myk klut
Vis flere instruksjoner
en

Jekk opp motorsykkelen nær hjulet som du vil erstatte cush gummi på. Bruk dekk jern for å løsne boltene som holder hjulet på plass. Unbolt boltene, og starter med øverst til venstre, så høyre, deretter øverst til høyre og nederst til venstre for å hindre hjulet fra fordreining. Fjern hjulet fra bilen.
2

Fjern boltene som holder dekselet på hjulet. Plasser en stor skiftenøkkel tvers over kanten av det indre nav. Kile en liten lirke bar under leppen til midthuben spiss. Bruk innflytelse fra fastnøkkel til å trekke dekselet på midthuben bort fra hjulet. Bruk spray smøremiddel, om nødvendig, for å hjelpe til med fjerning.
3

Fjern gummi Cush dempere fra innsiden av indre hub. Kontroller at de nye dempere er av samme størrelse som originalene. Kast de originale dempere i en papirkurv kan.
4

Gni de nye Cush dempere med automotive fett for å smøre dem. Ikke påfør fett tett fordi det kan flykte fra navet og kjøre ned midten av hjulet. Skift demperen tilbake inne i navet. Tilsett litt ekstra fett på innsiden av navet. Bytt navet dekselet og sett boltene før du setter hjulet tilbake på kjøretøyet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110579.html

Previous:
Next:

motorsykler