Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

The Best bremseklosser og rotors for Harley Davidson

Bremsesystemet av Harley Davidson motorsykkel er en av bilens mest sentrale elementene i form av sikkerhet for brukeren. Bremseklossene og rotorer må være av topp kvalitet for å sørge for at sykkelen reagerer riktig når brukeren pumper bremsespakene. Selv om pads og rotorer som kommer med noen Harley Davidson motorsykkel er av stor kvalitet, må brukeren være forberedt på å endre dem når bremseklossene blir tynne og rotorene virke mindre effektivt. Det er ingen bestemt regel for hvordan disse delene ofte må byttes: snarere bør Harley Davidson eiere erstatte dem så snart bremsing synes å være problematiske eller delene synes utslitt. LRB Z Plus bremseklosser og rotorer

bremseklosser og rotorer laget av Lyndall Racing Bremser er designet for bremsing effektivt og for å matche stilen til Harley Davidson motorsykkel. LRB Z Plus rotorer er laget av rustfritt stål og er varmebehandlet. Kontaktflaten for bremseklossene er flatt og jevnt ferdig. Boret hull i enkle arrangement sikre effektiv spredning av friksjonsvarme. Den LRB Z Plus bremseklosser er laget av karbon og kevlar for utmerket bremsekraft. En annen funksjon i LRB Z Plus bremseklosser er fraværet av noen skrikende lyder når oppbremsing.
Kontrast Cut Element

kontrasten Cut Element brake rotors fra Ytelse Machine er spesialdesignet for Harley Davidson motorsykler. Det ytre bånd på rotorene er laget av 420 rustfritt stål. Bæreren er laget av aluminium og er festet til det ytre bånd enten ved bolter eller flytende elementer. Størrelsen på rotorene avhenger av Harley Davidson modell og om rotoren går til foran eller bak rattet og om det er på høyre eller venstre side.
Detonator Custom Flytende bremseskiver

Detonator fra Harley Davidson er en flytende bremse rotoren som kan brukes som erstatning for den opprinnelige bremse rotoren for motorsykkelen. Den kan også brukes til tilpassede hjul. Den ytre platen er laget av rustfritt stål med boret hull for effektiv varmestyring. Den indre holderen er laget av stål som er utformet for å utfylle og forbedre utseendet på hjulet.
DP sintermetall bremseklosser

sintermetall bremseklosser fra DP bremser gir god og rask oppbremsing ytelse for forskjellige Harley Davidson motorsykler i både tørre og våte forhold. Putene er laget av sintret metall som er kjent for sin holdbarhet. Denne puten materialet sørger for konsistente stopper som er effektive og fade-fri på grunn av muligheten av oksid-baserte keramikk på bakplaten av puten for å kanalisere friksjonsvarme effektivt.
Brembo bremseklosser
med

Brembo bremseklosser er laget av sintret og karbon-keramiske sammensatte avhengig av bruk av Harley Davidson motorsykkel: enten for racing, on-road eller off-road kjøring. Bremseklossene med organisk forbindelse gi konstant og rask oppbremsing i våte og tørre forhold. De sintrede bremseklosser er effektive i både varme eller kalde temperaturer og er anbefalt for racing eller on-road bruk. Brembo har også fade-fri og rolig bremseegenskaper.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/108140.html

Previous:
Next:

motorsykler