Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvor å Endre Front Fork Oil på en 1200 Goldwing

The Honda Goldwing 1200 er en cruiser-stil Honda motorsykkel med en 1199cc motor. Forgaffelen på en Honda Goldwing 1200 er de to metall armene går fra sykkelstyre ned til forhjulet. Gaffel olje hydraulikkolje er som er inne gaflene. Gaffelen olje gjør at gafler til å flytte opp og ned, slik at forgaffelen å absorbere det meste av vibrasjoner og støt som du ri over mens riding Honda Goldwing på veien. Du bør endre gaffel olje hver etter 50 timer med ridning. Du trenger
Motorsykkel jack
Ratchet satt
Gummihammer
unbrakonøkkel
Drensvannsoppsamler
Honda gaffel olje
Vis flere instruksjoner

1

Plasser motorsykkel jack under motoren og løft Goldwing ut av bakken. Forhjulet må være helt ut av bakken.
2

Fjern aksel bolt som fester framhjulet til forgaffelen. Fjern låsemutter fra akslingen ved å bruke skralle satt til å skru mutteren.
3

Trykk på aksel bolt ut av forgaffel og midt på forhjulet med gummi hammer . Trykk på aksel bolt til du kan dra bolten ut fra dekket. Trekk forhjulet ut mellom de to forgaffel. Sett forhjulet, mutter og aksel bolt til side på en ren overflate.
4

Løsne sikre klemmen som holder de to foran gafler på håndtaket bar med umbraconøkkel. Skru mutteren på toppen av klemmen for å løsne klemmen. Skyv begge forgaflene ut av klemmen.
5

Fjern mutteren på den øverste enden av gaffelen og skru gaffelen opp ned i avløpet pannen. Tillate begge gaflene for å tømmes helt.
6

Sakte helle ny Honda motorsykkel gaffel olje i begge gaflene før de er fulle. Sett på mutteren til toppen av gaffelen. Bytt gaflene til klemmen på håndtaket bar. Stram klemmen og sett på forhjulet til gaffelen. Sett på akselen til dekk og mutteren på akselen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/106984.html

Previous:
Next:

motorsykler