Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan sette punktene på en Shovelhead

Som de fleste Harley-Davidson-motorer, er Shovelhead et stort sylindervolum 45-graders V-twin. Det var motoren utformingen av Harley-Davidson 1966 til 1984 etter at Panhead og før Evo. Mens Shovelhead to luftkjølte hoder ser ganske forskjellig fra Panheads - dermed kallenavn - det Shovelhead bunn-end, hvor tenningen timing er satt, er egentlig det samme som Panhead. Innstilling timingen er vanligvis ikke en nybegynner oppgave, men det kan gjøres av en nybegynner mekaniker med litt fokus og instruksjon. Du trenger
Harley-Davidson taktmerket utsikt plug
Tennpluggnøkkel
Timing lys
Standard fastnøkkel
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
1

Fest Harley taktmerket utsikt pluggen inn i visning inspeksjon hull i bunnen av hodene - akkurat der sylindrene konvergerer. The view pluggstrekene inn i hullet, avslører taktmerkene på svinghjulet.
2

Plasser forsiden sylinder på toppen av sin slag eller øvre dødpunkt med kickstarter. Trekk den fremre tennplugg slik at du kan se sylinderen som det nærmer toppen av streken sin. Se for sylinderen å stige på kompresjonsslag - slaget hvor alle motoren ventiler er lukket. Slutt å dreie motoren når stempelet vises nesten like høyt som det går.
3

Se på svinghjulet gjennom glasset plugg og fortsette å vri motoren til svinghjulet merket viser det er helt på TDC på kompresjonsslaget. Hvis du går forbi TDC, må du slå av motoren to fulle omdreininger for å komme tilbake til kompresjonstakten. Skift tennplugg og tennplugg kabel
4

Koble timing lys kabler:.. En til din positive batteriet innlegget og den andre til tennpluggen av fronten sylinder
5

Start motoren og la den varmes opp gradvis til det er tomgang normalt, ikke på choken.
6

Point din timing lys i inspeksjonshullet. Dersom taktmerket ikke er på linje i midten av hullet, justere den til senteret ved å rotere timingen plate inntil markeringen er sentrert. Løsne plate studs til du kan rotere platen med en skrutrekker, og bringer taktmerket for front sylinder til justering. Stram timing plate, noe som gjør at du ikke over-stramme boltene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111459.html

Previous:
Next:

motorsykler