Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner en CRF250X Forgasser

The CRF250X var en mindre aggressiv alternativ til Hondas fire-takts cross-spesifikk CRF250R, avhengig av et bredere spekter av makt som kan brukes på mindre-enn-race-tempo hastigheter. Sikre at X-modellens forgasseren var ren og fri for rusk kan gå en lang vei mot sykkelens ytelse på stien. Fjerne forgasseren for regelmessig rengjøring eller tuning er ikke så vanskelig som det først ville dukke opp, men krever litt kjennskap til motorsykkelens karosseri og drivstoffsystemet. Du trenger
Dirt sykkel stativ 10 |, 12 og 14 mm kontakter
Stikknøkkel
10 og 15 mm Kombinasjonsnøkler
Phillips skrutrekker
Momentnøkkel

Vis mer Instruksjoner
Fjerne forgasser
en

Monter CRF250X på en dirt sykkel for å løfte begge hjulene ut av bakken. La motoren avkjøles i minst 30 minutter. Eksos og motor må være kult å ta på før du fortsetter.
2

Fjern boltene feste plast sidedeksler, som ligger under setet, til motorsykkelens ramme, ved hjelp av en 12 mm pipe og en socket skiftenøkkel. Trekk dekker og setet av motorsykkelen.
3

Løsne klemmen bolt feste lyddemper til eksos røret med en 12 mm stikkontakt. Demonter bolten å feste toppen av skjerf til motorsykkelens rammen med en 12 mm stikkontakt. Trekk skjerf ut av eksosrøret.
4

Fjern Radiatordekslene, som ligger på forsiden av drivstofftanken på begge sider av motorsykkel, ved hjelp av en 10 mm-kontakten. Vri bensinkranen spaken, som ligger under venstre side av drivstofftank, til "Off" posisjon. Fjern bolten fra fronten av tanken ved hjelp av en 10 mm pipe, og trekk gummibåndet av hempen i bunnen av tanken. Løft bensintanken ut av motorsykkelen, og trekk bensinslangen ut av drivstoff ventil dyse med tang
5

Skru boltene fra nedre del av sub-frame -. Den delen av rammen som danner motorsykkel hale - ved hjelp av en 14 mm-kontakten. Løsne de øvre sub-frame bolter. Drei sub-frame oppover mot de øvre boltene før du har direkte tilgang til den øvre støtdemper bolt. Stram de øvre sub-frame bolter for å holde sub-frame i et fullt hevet posisjon.
6

Skru av øvre støtdemper montering bolt og mutter med en 14 mm pipe og en 14 mm halvmåne skiftenøkkel. Trekk støtdemper bort fra sitt feste på rammen.
7

Løsne klemmene som fester forgasseren til motoren inntak flens og luften boksen kanalsystem med en stjerneskrutrekker. Fjern gassvaieren dekselet fra høyre side av forgasseren med en 4 mm unbrakonøkkel. Løsne gassvaieren låsemuttere med en 10 mm kombinasjonsnøkkel, trekk gassvaieren ender ut av strupeventil på høyre side av forgasseren.
8

Fjern hot-start kabel mutter, ligger på venstre side av forgasseren, ved hjelp av en 12 mm kombinasjonsnøkkel. Trekk hot-start kabelen ut av forgasseren.
9

Koble gass stilling sensor kontakten, som ligger nederst i høyre ramme jernbane, nær radiator. Skyv luften boksen duct ut av forgasserinntaket, trekk deretter forgasseren til høyre til den kan fjernes fra motorsykkelen.
Installere Forgasser
10

Push forgasseren på motoren inntak flensen fra høyre side av motorsykkelen. Trekk luften boksen duct på forgasserinntaket. Stram kanalen og flensen klemmer, med en stjerneskrutrekker. Route forgasseren sin gass stilling sensor kontakten til den rette rammen jernbane og plugg den inn i ledningsnettet.
11

Skyv hot-start-kabelen inn i Strupeventilsammenstillingen på venstre side av forgasseren. Skru hot-start kabel mutteren på plass ved hjelp av en 15 mm kombinasjonsnøkkel. Slip gassvaieren enden inn fangstene innebygd i strupeventil på høyre side av motorsykkelen. Monter gassvaieren dekslet på forgasseren med en 4 mm unbrakonøkkel. Stram gassvaieren låsemuttere med en 10 mm kombinasjonsnøkkel.
12

Skyv den øvre støtdemper feste i braketten bygget inn i rammen. Skyv støtdemper bolt gjennom braketten og øvre mount, deretter skru støtdemper mutteren på plass for hånd. Stram mutteren og bolten til 32 fot-pounds med en momentnøkkel.
13

Løsne de øvre sub-frame bolter, ved hjelp av en 14 mm-kontakten. Sving sub-frame ned til de lavere sub-frame festene er på linje med faner innebygd i motorsykkelens ramme. Skru de lavere sub-frame boltene på plass, ved hjelp av en 14 mm-kontakten. Stram de øvre boltene til 29 fot-pounds og de nedre bolter til 36 fot-pounds.
14

Sett bensintanken på motorsykkelen ved hjelp av en 10 mm-kontakten. Trekk strikken over fanen i bunnen av drivstofftanken. Skyv drivstoff slangen på drivstoff ventil dyse. Reinstallere Radiatordekslene med en 10 mm-kontakten.
15

Skyv lyddemperen på eksosrøret. Skru lyddemperen monteringsbolt på plass ved hjelp av en 12 mm stikkontakt. Trekk til bolten til 19 fot-pounds. Stram eksosrøret bolt klemme til 15 fot-pounds
16

Sett setet og sidedekslene ved hjelp av en 12 mm-kontakten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111720.html

Previous:
Next:

motorsykler