Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan søke Metal Emblems til en Gas Tank

Legge metall emblemer til din gass tank kan ta motorsykkelen fra ho-hum til varme, slik at du kan tilpasse sykkelen din mens du sparker opp sin kjølige faktor. Du kan legge til en vintage Harley eller Honda logo, din favoritt sport lagets logo, en hodeskalle og korslagte, dine initialer - uansett emblem du liker. Det er et enkelt prosjekt du kan gjøre selv. Du trenger
Blow tørketrommel
Tanntråd
Lim løsemiddel som WD-40 eller Goo Be Gone
Soft fille
Rubbing alkohol
Blue malerens tape
Pencil
Emblem limet som 3M UltraPro
Metal tank emblem
Vis mer Instruksjoner
Fjerne Alle eksisterende Emblems
en

Park motorsykkelen utenfor, noe som gjør at eventuelle eksisterende emblemer er i direkte sollys. La den stå i solen i ca 20 eller 30 minutter for å la varmen begynne å myke opp limet på baksiden av emblemer.
2

Blow varm luft fra hårføneren på emblem i noen minutter. Sørg for at håret tørketrommel er på sitt høyeste innstilling. Ikke bli fristet til å bruke varmepistol for dette formålet, som en varmepistol intense varmen kan smelte eller boble motorsykkelens maling.
3

Hold en lengde på tanntråd tett, med en hånd å holde den ene enden, og den andre hånden holder den andre enden. Slip tanntråd bak emblem, og bruke en back-og-tilbake bevegelse for å skjære gjennom limet.
4

Spray eller tørk limet løsemiddel på eventuelle gjenværende lim. La den sitte i noen minutter for å løse opp limet. Forsiktig buff off limet med en myk klut. Gjenta om nødvendig, til alle spor av lim er borte.
5

Fjern eventuelle gjenværende lim løsemiddel med rubbing alkohol og en myk klut.
Feste Your New Emblem

6

Hold den nye emblem opp til din gass tank og bestemme akkurat hvor du ønsker å plassere den.
7

Rengjør stedet med rubbing alkohol og en myk klut. Området må være fri for fett, smuss, olje, voks og lim løsemiddel, eller den nye emblemet kan ikke følge godt.
8

Stick et stykke blå malerens tape for å markere et nivå linje der du ønsker å feste emblem.
9

Påfør litt lim på baksiden av emblemet ditt. Bruk et beløp generøs nok til at emblemet følger enkelt og permanent, men ikke så mye at det er overflødig lim som siver ut og gjør et rot på gasstanken. Hvis emblem er peel-og-stick variasjon, rett og slett skrelle backing på dette punktet.
10

Påfør emblem til gasstanken. Bruk malerens tape som din guide for å sikre at den er i vater og plassert akkurat der du ønsker det. Hold den på plass i ca 10 minutter slik at limet herde. Deretter bruker malerens tape for å holde emblem på plass for ytterligere 20 minutter slik at limet kur. Hvis du har en peel-og-stick emblem, plassere den akkurat der du vil ha det første gang, fordi med denne typen emblem bare du har en sjanse. Holde den på plass mens du trykker fast i ca 30 sekunder.
11

Fjern malerens tape nøye etter ca 20 minutter. Bruk lim løsemiddel for å nøye fjerne klebemiddel som viser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109027.html

Previous:
Next:

motorsykler