Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Endre Gears på en Honda 90cc

Selv om det er ikke vanskelig, skiftende tannhjul på mindre Honda motorsykkel er ikke en intuitiv prosess for nye ryttere. Motorsykkelens overføring skiller seg sterkt fra oppsettet funnet på en manuelt skiftet bil, at du må løsne clutch med et håndtak og skifte med en fot spak. Selv om det kan være litt vanskelig, å trene på skiftende teknikker vil gjøre prosessen virke som andre natur. For best resultat, finne et åpent område å øve trygt og vie en time om dagen for å finpusse dine ferdigheter. Instruksjoner
en

Mount din motorsykkel og heve sin kick stand. Rock the motorsykkel forsiktig fremover og bakover for å sikre at motorsykkelen er i nøytral. Start motorsykkel og trekke i front bremsehendelen med høyre hånd.
2

Trekk i clutch hendel med venstre hånd og holde den på plass. Med venstre fot, skyver girspaken nedover til den klikker på første gear. Slipp foran bremsehendelen og rull gasshåndtaket bakover litt.
3

Slipp clutch hendelen sakte. Rull gassen tilbake litt mer som motorsykkelen kryper fremover. Slipp clutch hendel helt og bruke mer gass for å akselerere til 15 til 20 miles per time.
4

Roll gasshåndtaket forover for å lukke på gassen. Trekk i clutch hendel. Skyv girspaken hardt oppover ved hjelp toppen av venstre fot til å skifte til andre gir. Slipp clutch hendel jevnt og rull gasshåndtaket tilbake å akselerere. Skifte til et høyere gir når hastigheten øker, gjenta prosessen til du er i fjerde, eller "topp", gear.
5

Roll gasshåndtaket forover for å lukke gassen og dra i clutch spaken. Skyv girspaken nedover med venstre fot til å skifte til et lavere gir. "Blip" gassen ved å rulle gasshåndtaket tilbake på en rask, kort bevegelse for å øke motorturtallet. Slipp clutch hendel jevnt og bruke gassen som trengs. Gjenta etter behov inntil du er i først, eller "bottom", gear.
6

Pull i clutch hendel. Brems til en fullstendig stopp ved å bruke både foran og bak bremser. Plasser din høyre fot på bakken når du har stoppet helt. Skifte til første gir hvis du ikke allerede har gjort det. Skyv girspaken oppover lett å skifte til nøytral. Dersom motorsykkelen er utstyrt med en nøytral indikator, vil det lyse opp på dette tidspunktet. Slipp clutch hendel sakte til du er sikker på at motorsykkelen er i nøytral. Senk spark stå og slå av tenningen av.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107033.html

Previous:
Next:

motorsykler