Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan endre et oljefilter på en 2006 Kawasaki Ninja EX250

Som den minste medlem av Kawasakis Ninja linje av sport motorsykler, er 2006 EX250 drevet av en liten 250cc motor som er lett å betjene og vedlikeholde gjennom regelmessige olje-og filterskift . Men i motsetning til sine større kolleger som bruker spin-on automotive-type oljefilter, bruker 250 et filter element som er skjult inne i motoren. Bytte oljefilter på disse motorsykler for første gang kan være vanskelig, men etter at du har gjort det en gang, vil ytterligere olje filter endringene blir nest natur. Du trenger
bunnpanne
Stikknøkkel og stikkontakter
Momentnøkkel
SMØREOLJEFILTER
Olje
Håndklær eller filler
Vis flere instruksjoner

en

Finn bunnpluggen på undersiden av motoren og legger inn en bunnpanne direkte under den. Fjern tappepluggen ved hjelp av en 17 mm kontakten og la oljen renne helt. Sett tappepluggen når oljestrømmen har stoppet og stram den til 14,5 fot /pounds med en momentnøkkel.
2

Finn oljefilterdekselet under bunnpluggen. Løs opp oljen filter dekselets monteringsbolt med en 17 mm tilslutning til hele olje filterenheten kan senkes ned bort fra motoren. Tillate noen gjenværende oljen renne inn i en bunnpanne.
3

Trekk beholde korken ut av oljefilteret montering og sett den til side. Fjern det gamle olje filteret og kast den.
4

Slide et nytt oljefilter element på plass over oljefilteret bolt. Plasser beholder lokket over nye oljefilteret element. Løft hele oljefilter forsamlingen inn i motoren og trekk oljefilteret bolt til 14,5 fot /pounds med en momentnøkkel.
5

Fjern oljepåfyllingslokket fra høyre side av motoren. Sakte helle fersk motorolje i oljen filler, og legger ikke mer enn 1,5 liter olje. La oljen avgjøre om et minutt og legge til en annen .25 av en liter olje til motoren.
6

Tørk bort sølt olje med en fille eller et håndkle.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107073.html

Previous:
Next:

motorsykler