Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik fjerner bakre Caliper Fra en 2003 Harley Davidson FLSTC

The 2003 Harley-Davidson FLSTC, bedre kjent som Heritage Softail Classic, brukte en aksel-montert caliper å kontrollere bakhjulet er skivebremse. Bøylen selv er skjult bak den bakre eksospotten på motorsykkelen sin høyre side. Lyddemperen, bakaksel og hjulet må fjernes for å få tilgang bøylen for reparasjon eller utskifting. Du trenger flere grunnleggende verktøy, samt en motorsykkel-spesifikk saks-stil jack å støtte motorsykkel mens bakhjulet er fjernet. Du trenger
Stikknøkkel
1/2-tommers socket
Phillips skrutrekker
sprøyte
Shop håndklær
5/8-inch socket
3/8-inch socket
Scissor jack
skralle tie-down stropper
36 mm socket
gummihammer
1/4-tommers unbrakonøkkel
Nylon buntebånd
Parts rengjøring spray
Medium gjengelåsing selvklebende
Bremseklosser
Grease
To knuse skiver
Momentnøkkel
DOT 4 bremsevæske
5/16-inch boksen fastnøkkel
To føtter, 3/16-inch klar plast slange
plast container
Vis flere instruksjoner
en

åpne høyre saddlebag. Skru montering nøtter fra saddlebag indre veggen, ved hjelp av en 1/2-inch socket og en pipenøkkel. Skru eikenøtt mutter fra nedre saddlebag brakett, plassert nær høyre passasjer foten pinne, med en pipenøkkel og en 1/2-inch socket. Trekk saddlebag av motorsykkelen.
2

Fjern lokket skruer fra baksiden master sylinder væske reservoaret, plassert foran den bakre bremsepedalen, med en stjerneskrutrekker. Skru av reservoaret og trekk ut gummi membran. Suge bremsevæske ut av master sylinderen reservoaret med en sprøyte, og suge opp eventuelle gjenværende væske med en klut.
3

Løsne skjerf eksos klemme, ved hjelp av en 5/8- tommers socket og en pipenøkkel. Skru lyddemperen hengeren bolt, ved hjelp av en 3/8-inch socket og en pipenøkkel. Trekk lyddemperen av eksosrøret for å gi direkte tilgang til bakhjulet og aksel.
4

Hev motorsykkel to inches ut av bakken, ved hjelp av en saks jack plassert under motorsykkelens ramme og motor. Sikre motorsykkelen til kontakten, bruker skralle tie-down stropper i styret og Jack montering kroker.
5

Skru den bakre aksel mutter fra høyre side av bakhjulet, ved hjelp av en 36 mm-kontakten og en pipenøkkel. Trekk skive og akselen avstandsstykke ut av enden av akselen. Tapp aksel ut av den venstre side av bakhjulet og svingarm ved hjelp av en gummi-klubbe. Senk hjulet til bakken og rulle den forsiktig fremover for å løsne drivremmen.
6

Fjern øvre og nedre belte vakt skruer, ved hjelp av en 1/4-tommers unbrakonøkkel. Trekk begge belte vakter bort fra motorsykkelen. Løft stasjonen beltet av bakhjulet skivene. Løft motorsykkel ytterligere to inches av bakken med saks jack. Rull bakhjulet bort fra svingarm gang bak bremseskiven er fri for bremsekalippernes
7

Løsne bremsekalippernes banjo bolt -. Bolten som fester bremsen linjen til bøylen - ved hjelp av en 3/8-inch socket og en pipenøkkel. Pakk en butikk håndkle rundt bremsen linjen, deretter skru banjo bolt for hånd. Trekk den bakre bremsekalippernes bort fra motorsykkelen. Fjern knuse skiver fra begge sider av brake line montering. Knyt bremsen linje til svingarm som vertikalt som mulig, ved hjelp av en nylon strips, for å hindre eventuelle gjenværende bremsevæske renner ut.
8

Skru bremseklossens pins fra bøylen ansikt, ved hjelp av en tre /8-tommers stikkontakt og en pipenøkkel. Trekk bremseklossene ut fra bøylen munnen. Rengjør bremseklossens pin tråder med en del rengjøring spray og smør gjengene med medium gjengelåsing lim. Dekk bøylen er brake line hullet med en klut topp fange eventuelle gjenværende bremsevæske skyv bøylen stempelet i kalipperen for hånd. Smør nye bremseklosser 'metall bunnplate med fett for å hindre rasling, deretter settes bremseklossene i bøylen munnen. Skru bremseklossens pins i bøylen, ved hjelp av en 3/8-inch socket og en pipenøkkel. Stram boltene til 22 fot-pounds, med en momentnøkkel.
9

Ta frem en ny knuse skive over slutten av banjo bolt, sett deretter banjo bolt gjennom brake line montering. Slip annen knuse skive over de banjo bolt tråder. Skru banjo bolt i bakre bremsekalippernes, ved hjelp av en 3/8-inch socket og en pipenøkkel. Stram banjo bolt til 17 fot-pounds, med en momentnøkkel.
10

Nedre de sakse jack to inches, deretter rulle bakhjulet i svingarmen. Loop stasjonen beltet rundt bakhjulet skivene. Skyv bakakselen gjennom venstre side av svingarmen, deretter gjennom bakhjulet, den bakre caliper monteringsbrakett, og ut på høyre side av svingarmen. Slip aksel spacer og skive over enden av akselen, og skru akselen mutteren på plass med en 36 mm pipe og en pipenøkkel. Stram akselmutteren til 65 fot-pounds, med en momentnøkkel.
11

Skyv den bakre eksospotten på eksosrøret. Stram eksos klemme, ved hjelp av en 5/8-inch socket og en pipenøkkel. Skru lyddemperen hengeren bolten på plass, ved hjelp av en 3/8-inch socket og en pipenøkkel.
12

Nedre motorsykkelen på sin side stå og blø luften ut av bakbremsen krets. Fyll den bakre master sylinder væske reservoaret med DOT 4 bremsevæske. Plasser en 5/16-inch boks fastnøkkel over bakre bremsekalippernes lufteventilen, etterfulgt av en 2 fots lengde på 3/16-inch klar plastrør. Plasser den motsatte ende av røret inn i en plastbeholder. Slå lufteventilen mot en kvart omdreining for å åpne ventilen. Trykk og hold på bakre bremsepedalen, og slå lufteventilen klokken for å stenge ventilen. Fyll opp væske reservoaret. Gjenta til plastrør er fylt med boble-fri bremsevæske. Steng lufteventilen. Trekk slangen ut av lufteventilen og tørk vekk sølt bremsevæske med en klut.
13

Trykk på høyre saddlebag på festeboltene på høyre bakskjerm støtte. Skru fast stud nøtter på plass mot saddlebag indre måte, ved hjelp av en 1/2-inch socket og en pipenøkkel. Skru den nedre saddlebag brakett eikenøtt mutter på festebolten nær høyre passasjer foten pinne, med en 1/2-inch socket og en pipenøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111094.html

Previous:
Next:

motorsykler