Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Slik Lavere en Kawasaki Ninja

Selv motorsykkel ryttere med kortere bein kan sette pris på muligheten til å plante begge føttene solid på bakken på stedet hvil, tilpasset sykkel entusiaster er enige om at en lavere holdning kan forsterke den aggressive utseendet på en Kawasaki Ninja motorsykkel. Den fremre enden av en Ninja senkes ved å heve gaffelen i styringsgruppen åk, mens bakhjulsopphenget senkes ved å erstatte de trepunkt armene som kobler den bakre støtdemper til motorsykkelens svingarm. Verken metoden er for vanskelig for de fleste Ninja eiere, men å ha riktig verktøy og en grunnleggende forståelse av motorsykkelen er viktig. Du trenger
Motorsykkel gaffel stå
4 og 6 mm Allen fastnøkkel
12 og 14 mm socket
Stikknøkkel
Jack
Senke lenker
Show More Instruksjoner
Senke Front Fork
en

Løft motorsykkelens forhjulet opp fra bakken, ved hjelp av en motorsykkel gaffel stand. Dette løfter motorsykkelen fra under styring åk.
2

Løsne klype boltene på øvre og nedre styring åk klemmer, med en 6 mm unbrakonøkkel eller en 12 mm stikkontakt.


3

Ta tak i begge gaffel ben og presse dem opp til toppen av gaflene er utvidet jevnt over øvre styring klemmen. Stram den øvre klemmen sin klype bolter løst, ved hjelp av en 6 mm unbrakonøkkel eller en 12 mm stikkontakt.
4

Sjekk at begge gaffel ben er jevnt utvidet over øvre styring klemmen. Løsne klype boltene og juster de gaffel bena etter behov. Stram alle styringsgruppen åk er klype bolter, med en 6 mm unbrakonøkkel eller en 12 mm stikkontakt.
5

Senk forhjulet på bakken og ta av motorsykkel gaffel stand.


bak Senking Link Installasjon
6

Skru den nedre kåpe er festeboltene, med en 4 mm unbrakonøkkel. Senk kåpen til bakken og trekk den bort fra motorsykkelen. Løft bakhjulet opp fra bakken, ved hjelp av en jekk plassert under motoren.
7

Skru ut de to boltene som fester trepunkt armene forbinder bakre støtdemper sin rocker arm til svingarm, ved hjelp av en 14 mm socket. Trekk trepunkt armene bort fra motorsykkelen.
8

Installer de nye senke koblinger bort på støtdemper sin rocker arm og svingarmen. Sett inn og stram begge festeboltene, ved hjelp av en 14 mm-kontakten.
9

Nedre motorsykkelen til bakken og ta ut kontakten. Installere Underkåpen og stram kåpe er festeboltene, med en 4 mm unbrakonøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/109904.html

Previous:
Next:

motorsykler