Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan Tie Down en motorsykkel for Transport

Ofte er det nødvendig å transportere motorsykkelen via sengen av lastebil eller tilhenger. Dette kan skyldes skade av sykkelen eller kanskje den avstand som må tilbakelegges er for stor til å bli drevet på en motorsykkel alene. Uansett hva tilfellet kan være, er det viktig å trygt og riktig sikre motorsykkelen under transport. En sykkel som er sikkert ikke kan ha alvorlige konsekvenser i tilfelle det løsner under transporten. Du trenger:
fire gode skralle stropper
4 myke sløyfer
Vis flere instruksjoner
en

Wrap en myk sløyfe rundt venstre håndtak av motorsykkel. Den myke sløyfe er valgfritt, men sterkt anbefalt, siden det holder metall biter av den skralle borte fra sykkelen for å unngå riper i løpet av turen.
2

Fest kroken slutten av Ratchet stroppen gjennom myk bue og den andre enden til en sikker plass i din lastebil eller tilhenger. Velg en skralle stropp som har en sterk metall med en tann-stil gripende plate for ekstra sikkerhet.
3

Gjenta trinn 1 og 2 med rett håndtak.
4

Stram hver stropp snuggly slik at sykkelen sitter støtt i oppreist stilling på egen hånd. Vær forsiktig så du ikke komprimere forgaflene å unngå å skade suspensjon av sykkelen. Se brukerhåndboken for detaljer.
5

Velg en stabil del av ryggen venstre side av sykkelen og vikle en myk sløyfe rundt det. Fest stroppene på samme måte hvordan du gjorde i front og fortsette å gjøre det samme med høyre side.
6

Sjekk tetthet av stroppene før og under reisen for å sikre syklene stabilitet og sikkerhet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/107807.html

Previous:
Next:

motorsykler