Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Oljeskift Instruksjoner for en 2007 Yamaha V-Star 1100

Yamaha V-Star 1100 er en cruiser motorsykkel drevet av en 1063-kubikk-centimeter overhead-cam V-twin motor. Den lange, lave ramme, lang akselavstand, doble forkrommede eksosrør og hjul med eiker skape et retro utseende. Ikke oljeskift regelmessig kan ikke bare påvirke motoren, men girkasse og clutch, som er smurt av motorolje også. Du trenger
Drensvannsoppsamler
Metric socket satt
Skralle
Momentnøkkel
4 liter motorolje
Vis flere instruksjoner
1 < p> Start motoren og la det på tomgang i noen minutter for å varme opp motoroljen. Slå av motoren og plasser et avløp fat under oljen renne bolten nær fronten rammen ned rør
2

Vri oljepåfyllingslokket -. Plassert på venstre side av motoren - off i en mot klokken. Fjerne oljen renne bolt med en socket og skralle i mot klokka. La brukt motor oljen renne ned i pannen.
3

Skift olje renne bolten og skru det fast med en stikkontakt og momentnøkkel til 31 fot-pounds.
4

Plasser en trakt i olje filler åpning. Legg 3,17 liter motorolje.
5

Fjern trakten og erstatte oljepåfyllingslokket.
6

Start motoren og la den gå på tomgang i noen minutter for å varme oljen. Slå av motoren og vent noen minutter før oljen tappes helt ned i bunnpannen på bunnen av motoren.
7

Kontroller oljenivået ved peering i synet glass montert i siden av motoren i nærheten av bunnen. Kontroller at oljenivået er ved toppmerket på synet glass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111223.html

Previous:
Next:

motorsykler