Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan forberede en 150 cc scooter å gå raskere

Motor scootere er mindre versjon av motorsykler, med motorstørrelser i 50-250 cc rekkevidde. Mens større motorer vil vanligvis tillate raskere veien hastigheter, er hastigheten til ethvert individ motorsykkel regulert av størrelsen på overføring drivverk og kjede tannhjul. Ved å endre sin størrelse, kan du manipulere fart og kraft. For å forberede en 150 cc scooter til å gå raskere, er det enkleste alternativet for å øke størrelsen på fronten Kjededrivhjul. Du trenger
Skrutrekkere
Gummiklubbe
Stikknøkkel satt
Box skiftenøkkel satt
Ruler
Vis flere instruksjoner
en

Fjern festeskruene på forsiden tannhjulsdekselet, på overføringen, med en skrutrekker. Vrikker dekselet med fingrene til dekselet løsner. Hvis dekselet pinner, trykk kantene på dekselet forsiktig med en gummihammer, tar seg ikke å bulke dekselet.
2

Slå kjeden justering bolt på baksiden av bakhjulet med en skiftenøkkel, inntil de øverste og nederste delene av kjeden nesten berøre hverandre som du klemmer delene sammen mellom fingrene.
3

Fjern foran drivhjulet beholde mutteren med en fastnøkkel. Wiggle foran tannhjulet mens du trekker mot deg til tannhjulet kommer av akselen. Trekk den fremre tannhjulet fra kjeden og henge kjedet over foten pinne.
4

Ta tannhjulsdekselet til deler butikken når du velger den nye tannhjul, for å være sikker på at den nye tannhjulet vil ikke være for stor til å passe under dekselet. Husk at de fleste scootere har en standard 3-til-en front-til-back girutveksling, noe som betyr at å øke størrelsen på den fremre tannhjulet av en tann er det samme som å redusere bakre tannhjul av tre tenner. For hvert trinn opp vil du få ca to til tre prosent økning i hastighet, men du vil også være å ofre like mye dreiemoment, eller makt. Rådfør deg med brukerhåndboken for å bestemme girutveksling på scooter din.
5

Juster tennene på nye tannhjulet inn på lenken på forsiden av kjeden og skyv tannhjulet over Drivverkets montering akselen. Stram tannhjulet beholde mutteren på plass med en skiftenøkkel.
6

Stram kjeden justering bolt til kjedet er bare lært, med null lek, deretter tilbake kjedestrammerskruen av, løsne kjeden en halv- omdreining om gangen til kjedet har en tomme av spill. Sjekk et skuespill av kjettingen trekkes ned til det er stramt. Juster linjalen ved den nederste kanten av kjeden og presse kjedet opp så langt det går mens du ser kjedet beveger seg langs linjalen.
7

Sett frontdekselet tannhjulsdekselet med skrutrekkeren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110884.html

Previous:
Next:

motorsykler