Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Acerbis handguards Installasjon Tips

Acerbis gjør en rekke off-road motorsykkel tilbehør, inkludert handguards. Mange off-road sykler ikke kommer med handguards, andre har lager handguards eller valgfri handguards, men spesialitet tilbehøret produsenter som Acerbis uten tvil gjøre et bedre produkt. Litt arbeid er nødvendig, men å installere og riktig justere ettermarkedet alternativer riktig. Løsne Throttle Assembly
p Det kan være fristende å begynne å ta alt fra hverandre, men du trenger ikke å fjerne throttle forsamlingen bare for å sette Acerbis handguards. Bare løsne forsamlingen. De fleste throttle forsamlinger har en clamshell design som løsner med et par maskin skruer. Hvis du føler noen strø i gassen din, er det ikke et dårlig tidspunkt å rengjøre den og legge noen tørre glidemiddel, for eksempel molybden.
Forsiktig Skjær End of the Throttle Grip

Acerbis handguard forbinder med en utvidelse bolt som glir inn i enden av styret. Du må kutte et hull i enden av grepet. På undersiden av håndtaket vil være vinyl gassen huset og som kan eller kan ikke allerede har et hull i enden. Undersøk ved først å skjære et lite hull i grepet enden. Vurder å bruke en en liten kniv som enkelt kan klippe ut en radius som en skalpell, slik at du gjør en ren linje. En runde fil eller roterende verktøyet kan brukes til å trimme vinyl throttle boliger. Du ønsker å trimme både huset og grep selv med den innvendige diameteren på styret slangen. Når du er ferdig, vil du skli utvidelsen bolten inn i styret slutten.
Bar Mounts

andre enden av handguard kan feste med en bobby-pin-formet legering braketten. Du må spre braketten bred nok til å skli den over styret. Du trenger noen verktøy for å hjelpe deg å lirke braketten åpen. Plukk glatte nysgjerrige verktøy eller bruke en klut som polstring slik at du ikke ødelegge overflaten av nye vakter. Ikke bekymre deg for å bryte dem, de var nøye utformet for å være gled over dine barer. Ellers er det en lignende design som din throttle assembly -. En enkel todelt system du bolt rundt baren
Montering, testing og Innstramming

Nå som du har begge sider av vakt på plass, vil det gjøre en beskyttende sløyfe foran hånden. Det skal være enkelt å rotere ettersom den ikke har blitt strammet ennå. Knapt tettsittende en av tilkoblingene slik at du kan justere vakt for hånd. Nå sitte på sykkelen og ta tak i baren i kjørestilling. Sørg for at spaken ikke vil binde seg i noen del av sitt utvalg av bevegelse. Vurdere vinkelen på vakt, justere den nedover mer bratt for lavere hastighet trail riding og litt høyere for høyere hastigheter, for å beskytte knokene fra steiner som kommer mot deg på en flatere bue. Tettsittende vaktene på plass. Ikke stram dem, bare koselig festene til vakten holdes fast. Prosessen er lik for din venstre hånd grep, men du vil ikke ha gassen forsamlingen til å løsne eller gassen forsamlingen til å trimme.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/111354.html

Previous:
Next:

motorsykler