Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan erstatte en 1800 Goldwing frontlys

Hondas Goldwing GL1800 har vært den foretrukne touring motorsykkel for utallige ryttere siden den ble introdusert i 2001. I likhet med sine forgjengere, har denne Goldwing en full-body fairing å gi maksimal førerkomfort og beskyttelse mot elementene. Mens dens fordeler kan føles på veien, kompliserer kåpen slike grunnleggende oppgaver som å erstatte en frontlys pære. Honda har innarbeidet et par flyttbare kåpe skuffer på hver side av styret for å gi nok plass til å arbeide. Du trenger
tenningsinnstilling
skrutrekker
12 Volt 55 Watt H7 lyspærer
Vis flere instruksjoner
en

Park din Goldwing 1800 på midten stå for stabilitet. Tun motorsykkelens tenningen på for å aktivere frontlyktene, og veksle mellom høy og lav bjelker. Noter hvilke pærer ikke fungerer, og slå av tenningen.
2

Fjern kåpen skuffen, som ligger på hver side av styret, fra den berørte side av motorsykkelen. Åpne skuffen lokk med tenningsnøkkelen å avsløre en plast trim klipp i hvert hjørne av lommen. Trykk på midten av trimme klipp innover med tuppen av en skrutrekker, og trekk klippene ut. Trekk kåpen skuffen ut av motorsykkelens kåpen.
3

Reach inn i hullet for å få tilgang til lyspærer. Den lav-bjelke pære er plassert nær sentrum av motorsykkelen, og den høy-bjelke pære er plassert nærmere den øvre kant av frontlys. Trekk ut kontakten fra baksiden av den mislykkede pære, trekk vekk gummi støv støvel. Hekt av lyspæren holdeklipsen fra fangsten bygget inn i frontlys kropp, trekk ut pæren.
4

Hold den nye 12 Volt 55 Watt H7 frontlys pære ved basen, unngå enhver kontakt med glasset delen av pæren. Skyv lyspæren inn i frontlys og lås holdeklipsen. Trykk på gummi støv støvel på plass mot baksiden av frontlys, vendt mot pilen på boot oppover. Plugg kontakten på baksiden av pæren.
5

Skyv kåpe skuffen inn i motorsykkelens kåpe. Klargjør trimme klipp ved å trykke spissen av klipsen av oppover, presser en liten del av spissen opp gjennom klemmen, hode. Sett trim klippet inn kåpe lommen sin montering hullet, og trykk deretter den utstikkende delen av klippet ned til den er i flukt med klipp hode. Sett de resterende trimme klipp, og deretter låse en skuff lokk med tenningsnøkkelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110988.html

Previous:
Next:

motorsykler