Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan å male en kåpe

Motorsykkel fairings kan bli skadet i løpet av tiden som steiner og andre veien rusk nick og riper i malingen. Males disse fairings kan bli dyrt hvis du leier en kropp skutt for å gjøre jobben. Hvis du gjør jobben selv, men du kan redusere kostnadene betydelig. Med kåpen fjernet fra motorsykkelen, tar prosessen litt mer enn en dag eller to. Du trenger
Wax og fett remover
Clean filler
Gray automotive skrapemerker pad
Paint spray pistol
Clear top coat
1500-grit våt /tørr sandpapir
Orbital buffer
Vis flere instruksjoner
en

Rengjør kåpen grundig med en ren klut brynes med voks og fett remover. Dette vil fjerne de siste spor av støv og fett fra fronten av fairing. Så snart kåpen er tørkes med voks og fett remover, tørke den våte strek av med en ren, tørr klut.
2

Scuff kåpen med grå bil skrapemerker pad. Fordi malingen ikke vil holde seg til en blank overflate, er det viktig å fjerne glans. Når hele kåpen er slitte, tørk det igjen med voks og fett remover.
3

Spray kåpen med maling ved hjelp av pistolen. Bruk glatte, jevne tak, være forsiktig for å unngå løper eller tørre flekker i lakken. Den fairing vil kreve ikke mer enn 2-3 strøk av maling når de dekker en lysere farge med en mørkere farge, men vil kreve så mange som fire eller fem lag for å dekke en mørk farge med en lysere farge. La malingen tørke i omtrent en time før du påfører klar top coat.
4

Spray kåpen med det klare beskyttende top coat etter at malingen har tørket, bruke så mange strøk med klar som du brukte strøk av malingen. Det vil være en merkbar mengde appelsinskall i overflaten. Utseendet på denne effekten er fine. Det vil bli pusset og polert i et senere trinn. Tillate fem til ti minutter for den klare å stabilisere mellom strøkene. La den klare tørke over natten før sliping og polering det.
5

Sand kåpen med 1500-grit våt /tørr sandpapir og vann. Målet er ikke å fjerne alt av den klare, men bare for å jevne ut overflaten. Bruk en tørr fille innimellom for å sjekke fremgangen din. Når du ikke lenger ser noen blanke gropene i overflaten etter å tørke, er kåpen klar for rasping.
6

Buff kåpen med en poleringsmaskin og poleringsmiddel. Bruk den laveste innstillingen på poleringsmaskin for å unngå skade på klar top coat. Når klart har blitt polert til ferdigstillelse, vil en lys, dyp glans være synlig. Tørk overflaten med en ren, tørr klut for å fjerne eventuelle gjenværende rasping sammensatte støv.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110987.html

Previous:
Next:

motorsykler