Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> motorsykler >> Content

Hvordan endre bremsene på en Suzuki Bike

The Suzuki linje av motorsykler har skivebremser installert på de foran og bak rotorer. Skivebremser gir mye mer bremsekraft da eldre trommelbremser. Bremseklossene er inne i bremsekalipere, som er montert på rotorene på hvert hjul. Du trenger de riktige verktøyene for modellen du jobber med og omtrent en time å erstatte begge settene med pads. Du trenger
unbrakonøkkel satt
Suzuki brems komprimering verktøyet
nye bremseklosser
Vis flere instruksjoner
en

Park Suzuki motorsykkel på flat mark , og la begge bremsekalipere avkjøles helt. Løsne de to festeboltene på forsiden av markørene med en umbraconøkkel.
2

Trekk opp markørene for å fjerne dem fra rotorene og utsette bremseklossene. Trekk bremseklossene fra innsiden av bøylen med hånden.
3

Sett Suzuki brems komprimering verktøyet i bøylen. Metallet arm med den flate platen på enden må være på stempelet, og metallplaten på motsatt side må være på veggen av bøylen motsatt side av stempelet.
4.

vri deretter håndtaket komprimering verktøy med klokken for å skyve bøylen er stempelet tilbake i bøylen. Fjern verktøyet fra Suzukis bremsekalippernes.
5

Sett inn de nye bremseklosser, og plasser sykkel calipers på rotorene. Stram monteringsbolten, og legge bort dine verktøy.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorcycles/110185.html

Previous:
Next:

motorsykler